Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
‘Boutiques’ assequibles de Barcelona per qui no pot anar de Fashion Weeks
  • CA

Els mesos de febrer i març coolhunters, influencers, periodistes de moda i celebrities del món del retail es reuneixen a les desfilades de les marques amb més estil i savoir faire del panorama internacional. Nova York, Londres, Milà i París –per ordre de celebració– s’han guanyat un lloc entre la creme de la creme global, tot i que les setmanes de la moda de Copenhaguen i Tokyo guanyen rellevància a passos de gegant.

El big four de les fashion weeks és el gran aparador de dissenyadors veterans i emergents, procedents de l’elit de la moda, que presenten les col·leccions de la propera temporada. Després de la cita americana i la britànica, aquesta setmana se celebra la passarel·la de Milà –del 22 al 28 de febrer– i la vinent serà el torn de la parisenca –del 28 de febrer al 8 de març–.

Malauradament la majoria d’aficionats a la moda no faran realitat el seu somni de presenciar la màgia d’Armani al Quadrilàter de la moda de Milà. Els seients són limitats i amb un horari laboral que acomplir, per la qual cosa l’assistència queda molt limitada a professionals i famosos. No cal que es quedin sense setmana de la moda, però! Els fans barcelonins també poden trobar alta costura molt més a prop, amb segell local i a preus molt menys desorbitats.

Aquest ventall d’alternatives permet viure el glamour de la moda sense sortir de la Ciutat Comtal. Troba inspiració a boutiques de renom com ara Lydia Delgado, Lola Casademunt, Emma Pardos, Nino Alvárez i Jofré.

Lydia Delgado

Submergeix-te en aquest paradís pels sentits. Amb un estil atemporal i cosmopolita, s’inspira en referents com Picasso i Man Ray, Àfrica i Àsia. Des de les peces més british fins a l’elegància parisenca, des de l’estil principesc fins a l’ètnic. Com resa a la seva web, “benvinguts al costat bohemi de l’elegància”.

Botiga de Lydia Delgado a Barcelona / Lydia Delgado

Lola Casademunt

Aquesta firma de moda amb més de quaranta anys d’història està en procés d’expansió a escala internacional i Nieves Alvárez és la imatge de la nova campanya. Ben segur, la casa continuarà recollint èxits amb el seu ADN diferent i d’aire extravagant. Pren nota i reinventa el teu armari!

Botiga de Lola Casademunt a Barcelona / Lola Casademunt

Emma Pardos

Busques roba eclèctica i única i et preocupa la sostenibilitat? Emma Pardos ha descobert la fórmula. Aquesta dissenyadora compromesa amb uns sistemes de producció conscients i a petita escola treballa amb marques locals com la seva, firmes internacions i petites publicacions d’artista que estan en sintonia amb els seus principis. Troba-la a Gràcia!

Dissenys d’Emma Pardos, que té botiga a Gràcia / Emma Pardos

Nino Álvarez

Al carrer Muntaner s’erigeix un temple de la moda masculina d’alta gamma. Qualitat, comoditat i elegància assegurades. Aquest referent col·labora amb marques com ara Canadà Goose, Stone Island  i The North Face, a més a més de comptar amb una oferta de sneakers de firmes com Veja y On Running, així com de la seva pròpia, Nino Álvarez.

Botiga de Nino Álvarez a Barcelona / Nino Álvarez
Més notícies
Tall de la Meridiana, prohibit per Interior / Jordi Play
L’Ajuntament amenaça amb fer d’ariet contra el tall de Meridiana
Notícia: L’Ajuntament amenaça amb fer d’ariet contra el tall de Meridiana
Comparteix
El govern Colau avala que l'Ajuntament doni suport jurídic a comerciants i veïns contraris
El telefèric de Montjuïc en una imatge d'arxiu / Cedida
El telefèric de Montjuïc deixarà de funcionar durant 35 dies per revisió
Notícia: El telefèric de Montjuïc deixarà de funcionar durant 35 dies per revisió
Comparteix
El servei de TMB estarà aturat del 7 al 27 de març a causa del seu manteniment anual

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa