Bou carrega contra Colau per no reparar el monument mutilat a la sardana

El grup municipal del Partit Popular s’ha queixat que l’Ajuntament de Barcelona fa vuit mesos que no repara el monument a la sardana de Montjuïc. A través d’un comunicat, els populars han assegurat que “no entenen com el govern municipal és tan lent per reparar l’escultura”, que lloen perquè sostenen que “representa a tota la ciutadania i apel·la a la concòrdia i la convivència”.

El president del PP a l’Ajuntament, Josep Bou, ha afirmat que el cas de l’escultura de la sardana “és un exemple més de la lentitud de l’Ajuntament per solucionar els problemes de la ciutat”. “El govern municipal hauria d’haver reparat el monument en setmanes, i portem esperant més de mig any”, ha criticat Bou.

El regidor conservador ha sostingut que l’Ajuntament no ha mostrat compromís per reparar el monument després de patir un acte vandàlic en què es van mutilar els braços d’algunes de les figures. L’escultura va ser construïda durant l’alcaldia de José María de Porcioles a l’any 1964, i és obra de l’artista Josep Cañas.

Comentaris

  Junquerasi colau, la VOX DE FRSNCO Juny 08, 2021 | 07:29
  Colau es españa i enderrocara el monument com cal. España i junqueras, sempre contra Catalunya
  Sardanista. Juny 08, 2021 | 08:16
  La sardana, tot i la seva manifesta decadència, és encara un dels simbols capdavanters de Catalunya; per tant, Colau n`´es contraria i farà desaparèixer el monument, segur.
  borinot Juny 08, 2021 | 09:16
  osti tu el jose buey i villano, es deu haver donat un cop de cap, o de ser pur rentat d'imatge. Ara hauria de saber, que ho sap, que la kolau està lligada de mans i peus, pels falsos vots gratuïts del manuel vals i el pacte amb els fundadors del tripartido del 155, i carceller de persones innocents

Nou comentari

Més notícies
La zona afectada per les obres que han esguerrat un mural de Guinovart / Espai Guinovart

Unes obres a un edifici “destrueixen” un mural de Josep Guinovart

La pintura representava un paisatge que era el fons d'una escultura de l'artista
El president del grup municipal a Barcelona, Josep Bou / Europa Press

Bou es desmarca de la recollida de firmes del PP contra els indults

El regidor del PP barceloní considera que ha de parlar la “societat civil”