Bou carrega contra Colau per no reparar el monument mutilat a la sardana

El líder del PP diu no entendre per què l'Ajuntament no ha reparat l'escultura després de vuit mesos

El grup municipal del Partit Popular s’ha queixat que l’Ajuntament de Barcelona fa vuit mesos que no repara el monument a la sardana de Montjuïc. A través d’un comunicat, els populars han assegurat que “no entenen com el govern municipal és tan lent per reparar l’escultura”, que lloen perquè sostenen que “representa a tota la ciutadania i apel·la a la concòrdia i la convivència”.

El president del PP a l’Ajuntament, Josep Bou, ha afirmat que el cas de l’escultura de la sardana “és un exemple més de la lentitud de l’Ajuntament per solucionar els problemes de la ciutat”. “El govern municipal hauria d’haver reparat el monument en setmanes, i portem esperant més de mig any”, ha criticat Bou.

El regidor conservador ha sostingut que l’Ajuntament no ha mostrat compromís per reparar el monument després de patir un acte vandàlic en què es van mutilar els braços d’algunes de les figures. L’escultura va ser construïda durant l’alcaldia de José María de Porcioles a l’any 1964, i és obra de l’artista Josep Cañas.

Més informació

Comentaris

  borinot 08/06/2021 9:16 am
  osti tu el jose buey i villano, es deu haver donat un cop de cap, o de ser pur rentat d'imatge. Ara hauria de saber, que ho sap, que la kolau està lligada de mans i peus, pels falsos vots gratuïts del manuel vals i el pacte amb els fundadors del tripartido del 155, i carceller de persones innocents
  Sardanista. 08/06/2021 8:16 am
  La sardana, tot i la seva manifesta decadència, és encara un dels simbols capdavanters de Catalunya; per tant, Colau n`´es contraria i farà desaparèixer el monument, segur.
  Junquerasi colau, la VOX DE FRSNCO 08/06/2021 7:29 am
  Colau es españa i enderrocara el monument com cal. España i junqueras, sempre contra Catalunya

Nou comentari