Bou es desmarca de la recollida de firmes del PP contra els indults

El regidor del PP barceloní considera que ha de parlar la “societat civil”

El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha volgut marcar distàncies amb la direcció nacional del seu partit i s’ha mostrat contrari a engegar una campanya de recollida de signatures contra els indults als presos polítics. En declaracions a Ràdio Hostafrancs, el regidor i empresari ha assegurat que no és moment perquè els partits polítics es posicionin sobre el tema.

“A mi m’interessaria més això: que sortís de la base i diguessin ‘sí’ o ‘no'”, ha afegit. “Si ha de parlar algú [sobre els indults] hauria de ser la societat civil de Catalunya, més que els partits”, ha dit durant una visita a la mostra d’entitats FirEntitats que se celebra aquest dissabte a l’eix comercial Creu Coberta-Sants. Preguntat per si el PP buscarà signatures a Barcelona, s’ha limitar a dir que no ho sabia.

El regidor popular ha vaticinat “una sorpresa” si es pregunta la societat sobre la conveniència dels indults “perquè el català és bastant de complir les lleis”. Ha recordat que sobre la concessió dels indults “hi ha criteris de tots colors” i ha defensat que “l’Estat de dret interessa a tothom perquè a fora es passa molt fred”.

Comentaris

  I no podria desmarcar-se del món? 29/05/2021 8:19 pm
  No hi fa res...
  Pol 29/05/2021 10:32 pm
  Quin individu més indecent.
  Doctor Strangelove 30/05/2021 1:08 pm
  No arribaràs a Nadal, pepitu.

Nou comentari