Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bogeria per Coldplay: venen 200.000 entrades en només 24 hores
  • CA

Coldplay tenia previst oferir dos concerts a Barcelona el pròxim 2023, però la increïble demanda d’entrades que hi ha hagut ha obligat la banda nord-americana a oferir fins a dues dates més. Aquest dimecres es va anunciar per sorpresa una nova data de concert: el 27 de maig del 2023. Amb això no n’hi ha hagut prou i aquest matí s’ha anunciat el quart concert, previst per al dia següent a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Les entrades del tercer concert sortien a la venda aquest dijous i s’han esgotat en menys de dues hores, el que suposa una fita històrica per aquest recinte. El quart concert també s’ha esgotat en temps rècord. Així, en menys de 24 hores s’han venut 200.000 entrades per veure Chris Martin i la seva banda en la seva gira Music of the spheres World Tour 2023, tot un rècord.

50.000 assistents per concert

L’Estadi Olímpic, el lloc escollit per Coldplay per fer el seu concert, té una capacitat de 55.000 seients, però no tots estaran disponibles durant els concerts. Sí que hi podran anar 50.000 persones per concert, és a dir, un total de 200.000 barcelonins podran gaudir de Coldplay en directe. Per a poder fer-ho han hagut de comprar les entrades tan bon punt han sortit després de fer una cua virtual que en alguns casos ha durat fins a una hora. Les xarxes s’han escandalitzat davant tant furor per veure Chris Martin i la seva banda. Alguns estaven entusiasmats perquè s’han fet amb una entrada. Altres estaven decebuts perquè no podran veure Coldplay en directe en haver-se quedat sense entrada. La puntualitat no ha estat suficient en molts casos per poder assegurar-se un lloc a les graderies de l’Estadi Olímpic, el lloc que ha triat la banda per fer els seus concerts a Barcelona després de 7 anys sense passar per Catalunya.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pilar a agost 25, 2022 | 19:17
    Pilar agost 25, 2022 | 19:17
    Els periodistes del món brillen per la seva absència. La majoria d'entrades estàn en webs de revenda a 4x o 5x el preu original i ticketmaster se n'ha rentat les mans... Això és la noticia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa