Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Coldplay farà un tercer concert a Barcelona davant la “increïble demanda”
  • CA

L’exitosa banda Coldplay ha arrasat amb la venda d’entrades per als dos concerts que tenia planejat fer a Barcelona. Tant, que ha hagut d’obrir una tercera data davant de l’allau de persones que volen assistir al concert. Així, el tercer concert de Coldplay a Barcelona es farà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys el 27 de maig de 2023. Ho ha anunciat la promotora Live Nation, que ha assenyalat que davant de la “increïble demanda” per als concerts del 24 i 25 de maig del 2023 s’ha hagut d’obrir una nova data.

Coldplay vindrà a Barcelona en el marc de la gira Music of the Spheres World Tour. Per als primers dos concerts anunciats les entrades es posaran a la venda demà dijous a les 10 hores, i ja s’ha fet una pre venda aquest matí per als usuaris que estiguessin registrats al seu web. Però, atents. Quan es farà la venda de les entrades per al tercer concert? Es farà demà mateix, i s’haurà d’estar molt atent per poder-ne comprar abans que s’exhaureixin.

Primera visita des del 2016

El grup visitarà de nou Barcelona després de set anys sense organitzar cap concert a la capital catalana. L’últim va ser el 2016, pel que els fans de Chris Martin tenen moltes ganes de poder assistir a algun dels tres concerts que el grup oferirà a Barcelona. Fins aquest matí no s’ha fet oficial que la banda visitaria Barcelona, tot i que hi havia fortes sospites perquè les dates i llocs de la gira es van publicar al videoclip de la cançó Humankind amb un joc de pistes que molts van resoldre.

Coldplay està de gira des del passat mes de març, ja que la seva ronda va començar a Costa Rica i va seguir per tota Sud-Amèrica. Després s’ha aturat als Estats Units i la seva última parada ha estat a Wembley, a Londres. A banda de Catalunya, també es faran concerts a Suïssa, Dinamarca, Països Baixos, Itàlia, Portugal i Suècia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa