Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona té el segon parc més bonic d’Europa
  • CA

Barcelona és una ciutat amb una part substancial de verd, i és aquest un dels seus atractius turístics, a més, naturalment, de la platja i els monuments arquitectònics. Però a més, la capital del país té també el segon parc més bonic de tot Europa, segons les ressenyes a Google que ha recollit la plataforma d’activitats Musement.

El Park Güell, el segon parc més bonic

Parlem del Park Güell, una joia modernista mundialment coneguda, que ha passat per davant del Hyde Park de Londres i el jardí de les Tulleries de París. Ara bé, quin és el parc més bonic segons les ressenyes? Està a 600 quilòmentres i és el parc del Retiro madrileny.

El nou Pla estratègic del Park Güell només admetrà 4,5 milions de persones a l’any BSM

Limitar el turisme al parc

Ara bé, aquest parc, tot i ser una joia europea, no serà accessible sense límits. El govern municipal ha anunciat que vol reduir la massificació del Park Güell, just quan el turisme torna a fluir en multituds ben bé prepandèmiques a Barcelona.

De fet, l’Anjuntament invertirà 15 milions d’euros fins el 2026 per intentar que el parc no sigui només una atracció turística atapeïda de gent, com passava amb freqüència abans de la Covid. I com? Limitant la quantitat de persones que hi poden accedir i, alhora, fomentar que no sigui un terreny de monocultiu turista. Encara més, Barcelona vol que el parc recuperi usuaris de la ciutat, amb horaris de pas reservat per a veïns i facilitant l’entrada gratuïta a gent empadronada a la ciutat.

Pel que fa a la reducció de la mobilitat de vehicles, s’han disminuït en deu les places d’autocar i només podran tenir accés al parc les persones que tinguin reserva prèvia. També s’ha posat en funcionament la pilona d’accés al carrer d’Olot i als seus entorns amb l’objectiu de pacificar el trànsit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa