Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona té una de les millors gelateries d’Europa per preu-qualitat
  • CA

Que ha arribat l’estiu ho evidencien les termperatures i l’arribada massiva de turistes… Però també les ganes, i la necessitat, de menjar gelats. I a Barcelona, de gelateries n’hi ha per donar i per vendre, algunes amb reconeixements internacionals, premis, tradició, receptes i gustos especials… I ara, Rocambolesc, la gelateria catalana premiada és el Rocambolesc del popular xef Jordi Roca, ha rebut un reconeixement que remarca la qualitat dels seus productes.

Rocambolesc, un bon gelat qualitat-preu

Amb un establiment a tocar del Liceu, a la Rambla, 51, Rocambolesc té també dos establiments a Girona, dos a Madrid i recentment ha creuat l’oceà Atlàntic per instal·lar-se a Houston. El web Opinionated About Dining, que reuneix a través de les seves enquestes les opinions de milers d’usuaris de tot el món. El català ocupa el lloc 37, i ha competit amb tota mena d’establiments gastronòmics del món. I justament, el número 1 és també una gelateria de Copenhage, Østerberg Ice Cream.

I quin és el preu mitjà dels gelats de Rocambolesc? Naturalment, no són lowcost, però per la seva qualitat, el preu és totalment acceptable: 3,95 euros per un gelat amb toppings, 4,95 el panet i 4,20 un ‘polo’. Els ‘polos’ estan elaborats de manera artesanal a partir de motlles 3D creats i dissenyats exclusivament per a Rocambolesc. Aquests són els preus bàsics, que després s’incrementen segons la mida i complenents, però preus que permeten a gairebé tothom un caprici.

I què és un panet? Un gelat que es menja amb les mans calentes! Un brioix farcit de gelat i toppings que, dins d’una màquina, proporciona “una temperatura perfecta per a obtenir un brioix fred per dins, i torrat i segellat per fora”, detalla Rocambolesc.

Què inspira els seus gelats?

Com expliquen al seu web, en el procés d’elaboració i creació inicial dels gelats existia una “divertida sinergia entre els postres de Jordi Roca i els gelats. Els toppings eren l’alternativa perfecta perquè els gelats fossin la versió completa del postre”. Però amb el pas del temps, els gelats de Rocambolesc han creat la seva pròpia personalitat i identitat, i ja no només s’inspiren en postres de Jordi Roca, sinó que ofereixen “un viatge, un aroma, un producte, un record… que pot convertir-se en un gelat”.

Més notícies
Les millors gelateries artesanes de Barcelona
Notícia: Les millors gelateries artesanes de Barcelona
Comparteix
Descobreix les millors gelateries de la ciutat comtal i dóna't un homenatge els dies més xafogosos!
Obre una gelateria a Barcelona
Barcelona tindrà un gelat propi dissenyat per la millor gelateria britànica
Notícia: Barcelona tindrà un gelat propi dissenyat per la millor gelateria britànica
Comparteix
S'inaugura al carrer del Rosselló, 232 una gelateria Badiani, que ha preparat un gelat original per a la Ciutat Comtal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa