Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona tindrà un gelat propi dissenyat per la millor gelateria britànica
  • CA

Un gelat de xocolata blanc i ripple de gerd creat i inspirat en honor a la Ciutat Comtal. Així serà la proposta que presentarà per a Barcelona la primera flagship store de Badiani que s’inaugura aquest dijous al carrer Rosselló, 232, a tocar del passeig de Gràcia, essent la gelateria líder al Regne Unit. De fet, la companyia ha triat Barcelona, i no Madrid, per fer el seu primer aterratge a l’Estat espanyol.

A més, segons anuncia en un comunicat, aquest dijous serà a Barcelona Paolo Pomposi, la ment creativa darrere de tots els icònics sabors de gelat de Badiani, i farà una demostració en viu de com s’elabora el gelat Barcelona, que es podrà consumir en aquest nou establiment. Segons explica la gelateria, el gelat està elaborat seguint mètodes de gelat artesanal italià amb els ingredients de la millor qualitat.

La primera botiga Badiani va obrir al centre de Florència l’any 1932. Després d’una llarga carrera de gelateria, Idilio Badiani va passar el regnat a Orazio Pomposi i als seus dos fills, Paolo i Patrizio. Paolo Pomposi, conegut com el “geni creatiu del gelato”, va portar el nom Badiani a noves altures. El 2015, l’icònic gelat italià finalment va fer el seu gran debut a Londres. I des d’aleshores ha viscut un procés d’expansió important, que l’ha dut a plantejar-se el salt al sud d’Europa, i ha triat la capital de Catalunya per fer els primers passos.

L’establiment del carrer Rosselló, 232 obrirà les seves portes aquest dijous, coincidint amb la temporada de més calor i a punt per aquest estiu, on es preveu que el turisme torni a ser massiu, tal i com s’ha pogut comprovar ja aquests dies de Setmana Santa. Ara només cal comprovar si el gelat Barcelona es converteix en una nova icona gastronòmica de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa