Barcelona acomiadarà l’any entre flames i pirotècnia

La companyia francesa Groupe F serà l’encarregada de l’espectacle que tancarà el 2019 a la Font Màgica de Montjuïc

Barcelona ha triat la companyia francesa Groupe F per organitzar l’espectacle de flames i pirotècnia que acomiadarà l’any 2019 a l’avinguda Maria Cristina de Montjuïc. L’espectacle està pensat per impactar els assistents i compta amb una banda sonora original, 125 generadors de flames i pirotècnia, un gran cilindre de 15 metres com a pantalla i personatges lumínics que passejaran de l’inrevés per unes tirolines a sobre de la Font Màgica.

L’activitat començarà cap a les 21.30 amb les tradicionals coreografies de música i llum de la Font Màgica. Serà a partir de les 23.48 que tindrà lloc l’espectacle original, que durarà fins a les 00.12. Els primers dotze minuts serviran per recórrer i cremar l’any que ara s’acaba fent un viatge per altres indrets del món on ja haurà canviat l’any. A l’hora de les campanades, els darrers dotze tocs donaran pas a un esclat de pirotècnia i flames per donar la benvinguda a l’any.

Groupe F es dedica a dissenyar espectacles pirotècnics des de fa més de 20 anys i ha treballat a tots els racons del món: des de la inauguració del Louvre d’Abu Dhabi (2017) fins a la inauguració dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro (2016), passant per les celebracions de Cap d’Any de Londres durant sis anys seguits o els aniversaris de la celebració del Festival de Canes.

Més informació

Nou comentari