Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona acomiadarà l’any entre flames i pirotècnia
  • CA

Barcelona ha triat la companyia francesa Groupe F per organitzar l’espectacle de flames i pirotècnia que acomiadarà l’any 2019 a l’avinguda Maria Cristina de Montjuïc. L’espectacle està pensat per impactar els assistents i compta amb una banda sonora original, 125 generadors de flames i pirotècnia, un gran cilindre de 15 metres com a pantalla i personatges lumínics que passejaran de l’inrevés per unes tirolines a sobre de la Font Màgica.

L’activitat començarà cap a les 21.30 amb les tradicionals coreografies de música i llum de la Font Màgica. Serà a partir de les 23.48 que tindrà lloc l’espectacle original, que durarà fins a les 00.12. Els primers dotze minuts serviran per recórrer i cremar l’any que ara s’acaba fent un viatge per altres indrets del món on ja haurà canviat l’any. A l’hora de les campanades, els darrers dotze tocs donaran pas a un esclat de pirotècnia i flames per donar la benvinguda a l’any.

Groupe F es dedica a dissenyar espectacles pirotècnics des de fa més de 20 anys i ha treballat a tots els racons del món: des de la inauguració del Louvre d’Abu Dhabi (2017) fins a la inauguració dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro (2016), passant per les celebracions de Cap d’Any de Londres durant sis anys seguits o els aniversaris de la celebració del Festival de Canes.

Més notícies
La Marina s’avança al Cap d’Any amb una festa de ‘precampanades’
Notícia: La Marina s’avança al Cap d’Any amb una festa de ‘precampanades’
Comparteix
La Casa del Rellotge, al passeig de la Zona Franca, acomiada el 2019 tres dies abans amb una nit de música, raïm i compte enrere dissabte 28 de desembre
Els petards de Sant Joan provoquen un avís per contaminació atmosfèrica a Barcelona
Notícia: Els petards de Sant Joan provoquen un avís per contaminació atmosfèrica a Barcelona
Comparteix
Durant els dies en què es mantinguin aquestes dades es recomana utilitzar el transport públic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa