Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Marina s’avança al Cap d’Any amb una festa de ‘precampanades’

Els barris de la Marina celebren Cap d’Any tres dies abans: dissabte 28 de desembre el rellotge del Centre Cívic Casa del Rellotge acomiadarà el 2019 amb el tradicional compte enrere. Els veïns portaran 12 grans de raïm i cotilló, hi haurà abraçades i petons i la matinada començarà amb música, ball i bon humor. Són les ‘Precampanades’, una festa singular i desenfadada que per tercer any consecutiu congregarà al veïnat al passeig de la Zona Franca. 

La festa comença a les 22 hores amb l’animació dels Wasa Corporation als Jardins de Can Farrero. A les 23:45 hores, la música s’aturarà per contemplar sobre la façana de l’equipament una projecció dels “millors moments de l’any” que han viscut els veïns i veïnes de la Marina. Cinc minuts abans de la mitjanit, els presentadors de la festa explicaran al públic el funcionament d’aquestes peculiars campanades, perquè ningú perdi el ritme menjant el raïm.

Com els anys anteriors, després de la dotzena campanada els assistents cridaran al uníson: “Viva 2020!”. La matinada començarà amb un aeri de foc dels Diables de Port i música fins dos quarts d’una. També hi haurà servei de bar a càrrec del restaurant Jojoto. Els organitzadors del sarau són l’associació La Marina Viva, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, el centre cívic i el Punt Multimèdia, els mitjans locals Sants 3 Ràdio i el3.cat, els Diables de Port i la Unió d’Entitats la Marina. Els tiquets pel cotilló s’han de comprar als centres civics del barri.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa