Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona acull el rodatge de la nova temporada d’una exitosa sèrie de TV3

Les sèries i el cinema s’està apoderant de Barcelona. Fa pocs dies, la plaça de Francesc Macià va acollir el rodatge de la nova temporada de l’exitosa sèrie de ‘The Crown’. Ara, dies més tard, la ciutat acull el rodatge de la sèrie ‘Cites Barcelona’, una de les més exitoses de TV3.

La nova temporada estarà disponible l’any que ve i la gravació, que està en marxa en aquests moments, durarà fins al desembre. La producció inclourà 6 capítols produïts per Filmax, amb la participació de Televisió de Catalunya i la plataforma de vídeo d’Amazon.

Un elenc de gala

La nova entrega portarà a les pantalles de TV3 actors i actrius de renom, com ara David Verdaguer o Carmen Machi, coneguda pel seu paper protagonista de la sèrie ‘Aida’ o d’altres a la gran campanya com el que interpreta a ‘Ocho apellidos vascos’.

També apareixeran altres noms com el mateix Pau Freixes, que produeix la sèrie, Nausica Bonnín, Manuela Vallés, Carlos Cuevas, Aina Clotret o Ivan Massagué.

Tant TV3 com Amazon emetran la nova entrega íntegrament en català i, a més, la serie s’exportarà en altres idiomes a la plataforma audiovisual citada. Queda per veure si la tercera temporada aconseguirà l’èxit de les altres dues, en què ‘Cites’ va aconseguirà més de 3 milions d’espectadors, amb mitjanes de 342.000 espectadors i un share superior al 10%, el que significa molt bons registres.

Un moment de la sèrie ‘CItes’ / TV3

El precedent de ‘The Crwon’

Els carrers de la capital també han estat escollits, darrerament, per gravar l’accident de la princesa Diana de Gal·les a la sèrie ‘The Crown’. Aquest serà un dels moments claus de la temporada que s’està gravant. Aquest motiu ha transformat Barcelona en la París dels anys noranta durant el darrer cap de setmana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa