Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Així transformen Barcelona en la París dels ’90 per ‘The Crown’
  • CA

La sèrie de Netflix ‘The Crown’ és tot un fenomen i, encara més, després de la mort de la Reina Elisabet II. D’aquí poc s’estrenarà una nova temporada en què s’explicarà com va viure la corona britànica la mort de Lady Di, un dels moments més crítics de la família. Justament, la fi de Diana de Gal·les es rodarà a Barcelona, que aquests dies s’està transformant en la París dels noranta per acollir alguna de les escenes de la nova temporada. Per aquest motiu, la plaça de Francesc Macià i l’avinguda de Pau Casals està ambientada amb els decorats de la sèrie.

Inicialment, la idea de la productora era gravar als Jardins de Pedralbes, però la mort de la reina va paralitzar el rodatge. Ara, dies més tard, tot torna a rodar però en un espai diferent. Així, el famós Mercedes negre amb què la princesa del poble va morir passarà dels famosos jardins a Francesc Macià.

Quines peces formen part de l’escena?

Durant el matí de Divendres han aparegut imatges de com serà el muntatge de la sèrie en aquests punts de la ciutat. Un dels decorats que ha pogut captar el periodista Pere Vall es pot veure com una de les columnes d’un teatre en un dels extrems de la Plaça de Francesc Macià.

La columna que es farà servir a la nova temporada / @PereVallK

En un altre de les imatges que ha pogut captar el crític de cinema és el quisoc que s’ha ubicat a l’extrem de l’avinguda de Pau Casals. Es tracta d’un quiosc clàssic dels anys noranta i amb l’estil de les casetes que hi havia pels carrers de la capital francesa.

El quiosc precintat esperant el dia del rodatge / @PereVallK

Com s’ha muntat el decorat?

El muntatge s’ha fet amb operaris especialitzats i mitjançant grues que han instal·lat tant el quiosc com la columna als carrers de Barcelona. En els vídeos que ha penjat Pere Vall a twitter, es pot veur com els operaris treballan davant l’atenta mirada de curiosos i veïns que contemplen el muntatge de l’escena. Un cop s’ha instal·lat les grans peces, els tècnics han acabat de perfilar els últims detalls, tal com es pot veure en el vídeo, repassant amb pintura les cantonades de cada decorat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa