Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El rodatge de ‘The Crown’ torna a Barcelona amb un nou escenari
  • CA

Barcelona tornarà a convertir-se en el plató perfecte per al rodatge de l’exitosa sèrie The Crown. L’equip de la producció de la plataforma Netflix ja ha desembarcat a la capital catalana amb la intenció de gravar un dels moments més convulsos de tot el regnat d’Elisabet II: la mort de Lady Di.

La previsió inicial era que els Jardinets de Gràcia fossin l’escenari on s’enregistressin les diferents escenes d’aquest episodi cabdal en la història de la monarquia britànica. De fet, aquest espai ja va ambientar-se el passat mes de setembre amb un decorat que recreava els carrers de la París dels anys noranta i la producció ja tenia preparat el gran Mercedes de color negre que emula el vehicle en el qual la princesa britànica va perdre la vida en un accident ara fa 25 anys.

Tanmateix, la mort de la històrica monarca britànica va portar els responsables de la sèrie a suspendre el rodatge en senyal de dol. Gairebé un mes i mig després, la sèrie ha tornat a Barcelona per gravar la icònica escena, però aquest cop en un escenari diferent.

Segons ha informat el periodista i crític de cinema Pere Vall a través d’una publicació a les xarxes socials, la producció ha triat ara la plaça de Francesc Macià per recrear la París dels anys noranta i ja s’han col·locat diversos elements decoratius que aquest divendres han despertat la curiositat dels vianants i dels vehicles que circulaven per la gran rotonda.

Impacte global

La mort de la reina Elisabet II va tenir sens dubte un impacte global. El traspàs de la històrica monarca britànica no només va obrir diaris arreu del món i va forçar la suspensió de molts esdeveniments com una jornada de la primera lliga britànica de futbol, sinó que també va afectar especialment una sèrie com The Crown, que precisament relata la història d’Elisabet II i que té previst emetre la seva cinquena temporada el pròxim mes de novembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa