Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enganxa’t al Baix Llobregat amb 50 propostes d’oci irresistibles
  • CA

Amb aquesta tardor d’estiu… i a les portes del Nadal, tot fa festa. Els caps de setmana no són per quedar-se a casa, que ja vindran el fred i la pluja. Així que si busqueu activitats per fer en família o amb amics sense anar lluny, en cotxe o en transport públic, ja ho heu trobat. El Baix Llobregat, una comarca que no només té platges, que en té i de ben preuades, sinó muntanya, gastronomia i cultura a dojo. Un pack perfecte que fa impossibles els caps de setmana al sofà. I si a més a més les propostes tenen un preu irresistible -o fins i tot de franc-, quina excusa teniu per no fer el salt?

50 plans amb descomptes: del 12 al 28 de novembre

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa aquest mes de novembre  “Al BAIX, ofertes FLAIX”, una campanya de descomptes i promocions que ofereix a tothom una oportunitat única per a descobrir la comarca. Una ruta per la muntanya, una visita cultural, una experiència gastronòmica, passar una nit a la en plena natura… Els visitants podran gaudir de fins a 50 plans com aquests amb descomptes i promocions exclusives, i per un temps limitat, del 12 al 28 de novembre.

planta noble del Museu Palau Mercader
Planta noble del Museu Palau Mercader TURISME BAIX LLOBREGAT

Per aconseguir els descomptes només cal entrar al web, accedir a la proposta i activar la promoció. Rebràs un correu electrònic amb el teu descompte i només caldrà planificar l’escapada i triar acompanyants! I si et consideres una persona amb sort, posa-la a prova amb el sorteig que ha activat el Consorci de Turisme per aconseguir una escapada amb activitats i àpat per a dues persones. Fes clic aquí per participar-hi.

Ofertes per triar i remenar

Però anem al gra. Què trobaràs a la campanya “Al BAIX, ofertes FLAIX” ? Doncs un grapat de propostes atractives i pensades per a tots els públics, des de famílies amb nens petits, fins a parelles joves, per a grans, petits, aventurers, amants de la cultura i el patrimoni…

Comencem per una novetat: una experiència única al parc de llums interactiu Lumagica, amb un 10% de descompte, que ens submergeix en un món de màgia i diversió del 18 de novembre al 8 de gener. És el primer parc d’aquestes característiques que s’instal·la a l’Estat. El trobaràs dins del parc temàtic Catalunya en Miniatura. També tens un 20% de descompte per a fer una visita audioguiada al Castell de Castelldefels, o un 10% en l’entrada a la Cripta de Gaudí de la Colònia Güell. I una altra novetat: descobreix com és per dins, i prova les seves cerveses, és clar, entrant a la Fàbrica Estrella Damm del Prat de Llobregat amb un 15% de descompte. També trobaràs un 2×1 per als Museus d’Esplugues, o un 33% de descompte per als Museus de Martorell. Però a més, pots fer visites guiades gratuïtes pels diferents espais del Delta del Llobregat.

Cripta de la Colònia Güell d'Antoni Gaudí TURISME BAIX LLOBREGAT
Cripta de la Colònia Güell d’Antoni Gaudí TURISME BAIX LLOBREGAT

Si aneu amb infants i adolescents, hi ha propostes que de ben segur els atraparan, com l’escape room la Masmorra de Hood, on haureu d’aconseguir sortir de les masmorres de Notthingham, on va estar empresonat el famós arquer Sir Robin de Locksley, més conegut com Robin Hood, o els circuits d’aventura en tirolina que hi ha a Catalunya en Miniatura, a Torrelles de Llobregat.

I encara més, fer un tast de marxa nòrdica a Sant Just Desvern, o un taller per elaborar un menú complet amb xocolata a Castelldefels, entre moltes altres activitats. Això sí, no us ho penseu gaire. La campanya estarà en vigor en exclusiva tres caps de setmana del mes de novembre, del 12 al 28.

Més notícies
El mirador del Semàfor
El pati del darrere de Barcelona: el delta del Llobregat i el Mirador del Semàfor
Notícia: El pati del darrere de Barcelona: el delta del Llobregat i el Mirador del Semàfor
Comparteix
El camí per visitar la Caserna dels Carrabiners i el Mirador del Semàfor ens durà per camps en paral·lel al riu i sota els avions que aterren a l’aeroport
Vista d'una llacuna al Delta del riu Llobregat / Foto: Consorci de Turisme del Baix Llobregat
Més d’un centenar d’activitats per a gaudir de l’estiu al Baix Llobregat
Notícia: Més d’un centenar d’activitats per a gaudir de l’estiu al Baix Llobregat
Comparteix
Informació, entrades, descomptes i premis, al web del 'Som el teu estiu' impulsat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat
EL SUPERMES, l'abril més familiar al Baix Llobregat TURISME DEL BAIX LLOBREGAT
El ‘Supermes’ d’abril arriba amb descomptes per descobrir el Baix Llobregat
Notícia: El ‘Supermes’ d’abril arriba amb descomptes per descobrir el Baix Llobregat
Comparteix
Arrenquen cinc caps de setmana amb promocions per gaudir de l'oci, la cultura i la gastronomia a la comarca

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa