Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El ‘Supermes’ d’abril arriba amb descomptes per descobrir el Baix Llobregat

Compte enrere per als dies de Setmana Santa, un respir per agafar força fins que arribin les vacances d’estiu. I quin pla millor que gaudir de la cultura, l’oci i la gastronomia? En família o amb els amics, i a tocar de Barcelona, hi ha tota una comarca que es converteix en pura aventura. I per posar-vos-ho més fàcil, amb descomptes irresistibles que arriben amb el SuperMes del Baix Llobregat, la campanya impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat que proposa durant els cinc caps de setmana del mes d’abril, activitats d’oci, cultura i gastronomia a la comarca amb descomptes especials.

Aquesta Setmana Santa i tots els divendres, dissabtes i diumenges d’abril, una gran varietat d’atractius turístics de la comarca oferiran gratuïtats i descomptes especials, exclusivament al públic familiar, per a gaudir d’activitats d’oci i d’aventura, per fer rutes a la natura, visitar museus, tastar la gastronomia i descansar en allotjaments, entre d’altres.

Entre les activitats del SuperMes d’enguany, cal destacar les propostes que inclouen importants descomptes per visitar i descobrir els principals atractius turístics de la comarca, com ara les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el CRAM, els Museus de Martorell, el Canal Olímpic de Castelldefels, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

També, durant aquest SuperMes s’organitzen activitats completament originals, com ara la possibilitat de convertir-se en xef per un dia, iniciació a l’escalada, fer de pagès o gaudir d’un passeig amb carruatge de cavall pel Parc Agrari del Baix Llobregat, entre d’altres.

Per a gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web del Supermes i activar les promocions.

A més de tots els descomptes, durant el SuperMes s’organitzaran diferents sorteigs, al web d’aquesta campanya i a les xarxes socials de Turisme Baix Llobregat, per a premiar a les famílies amb experiències molt completes a la comarca, que inclouran activitats i àpats, així com la tassa exclusiva del SuperMes.

Nou comentari

Comparteix