Dijous 11 de març és el dia en què la idea original del doctor Andreu sobre el parc d’atraccions del Tibidabo agafarà forma. Serà aquell dia, a primera hora del matí, quan començarà la instal·lació dels dos primers vagons del primer vehicle que formarà part del funicular, segons informa Barcelona Serveis Municipals (B:SM) en un comunicat.

Els dos vagons arribaran des de França, en concret des de la fàbrica Sigma del Grup Leitner, ubicada a Veyrins (Alvèrnia-Roine-Alps). Ambdós formaran la Cuca de Llum. A les 12 hores de dijous serà quan, segons informa B:SM, s’aixequi el primer vagó. A les 16 hores es preveu que estigui inserit a la via i, després de col·locar el segon vehicle, formarà la primera part de l’atracció.

Fonts de B:SM han informat que els vagons s’instal·laran embolcallats. El motiu és que no se’n vol desvelar el disseny fins el dia de la inauguració. L’arquitecte que els ha creat ha estat Josep Miàs, que actualment exposa al Centre Pompidou de París.

Una grua de 220 tones serà l’encarregada d’ubicar-los al lloc. L’operació es repetirà el 18 de març, quan està previst que arribin més vagons del funicular.

Nou comentari

Més notícies
El Tibidabo aconsegueix un rècord històric / ACN

El Tibidabo apuja preus fins a un 50% pel nou funicular

L’entrada inclourà el viatge en llançadora Tibibus i el trajecte amb la Cuca de Llum
Canalla a una atracció del parc d'atraccions del Tibidabo, aquest matí / Carola López (ACN)

El Tibidabo rep 1.500 visitants en la seva reobertura

El parc d’atraccions, afectat per un ERTO, reobre després de deu dies “amb totes les mesures de seguretat”