Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Tibidabo rep 1.500 visitants en la seva reobertura
  • CA

Unes 1.500 persones han aprofitat aquest diumenge per gaudir de la reobertura Tibidabo. El parc d’atraccions, afectat per un ERTO, ha obert a les dotze del migdia, després que el Procicat hagi valorat positivament les mesures de seguretat i els protocols establerts pel recinte.

A causa de la pandèmia del coronavirus, el Tibidabo ha restringit a només un terç el seu aforament i només hi poden accedir 2.200 persones. A més, per accedir al parc és obligatori l’ús de mascareta- excepte pels nens menors de 6 anys- i només funcionen les atraccions que estan a l’aire lliure, que són un 80% del total. En declaracions a l’ACN, Rosa Ortiz, ha explicat que el parc reobre després de deu dies complint “totes les mesures de seguretat”.

Ortiz ha detallat que el parc ha implantat un paquet de mesures de protecció i higièniques i que ha obtingut les certificacions ‘Global Safe Site Excellence’ i ‘SafeTourism Certified’ que avalen que el Tibidabo és un “espai segur”. La directora d’aquest espai ha recordat que van obrir les portes després d’estar mesos tancats per la covid-19 el 4 de juliol i que els rebrots a l’àrea metropolitana els van obligar a tancar deu dies més.

Com a mesura excepcional, un 80% de les atraccions estan obertes i els espectacles es traslladaran a l’aire lliure. “Estem potenciant les activitats obertes”, afirma tot detallant que “les titelles sortiran a fora a partir de la setmana que ve” i que “a partir de la segona quinzena també sortiran al carrer els actors de l’Hotel Krüeger, un dels espectacles més esperats”. “És un parc adaptat a la situació actual: amb aforaments limitats i amb mesures de seguretat”, resumeix tot destacant que “tot i l’obligatorietat de la mascareta la diversió està garantida”.

El Gabriel és un dels que aquest diumenge ha aprofitat per anar amb la família al Tibidabo. “No hi havia tornat des que era un adolescent”, detalla explicant que tot i la pandèmia han decidit “sortir una mica de casa i que els toqués una mica l’aire”.

En canvi, la Diana i el Marcos són clients habituals del parc, de fet són socis del Tibiclub. Tots dos coincideixen en el fet que “està molt ben organitzat”. “L’important és que tots ens ajudem posant-nos gel i utilitzant la mascareta”, considera la Diana. “La gent ho està respectant”, assegura Marcos.

També són usuaris habituals la Mercè i el seu fill Marc, que ja havien visitat el parc a mitjans de juliol. “Em sento segur”, afirma el Marc en ser preguntat per les mesures de seguretat tot afegint que “la majoria respecta” la normativa. També ho veu igual la seva mare que creu que “el parc està fent el que ha de fer”. “A vegades, si t’abaixes la mascareta per respirar una mica, t’avisen”, assegura tot destacant que “es pot gaudir del parc bastant bé, que és lo important”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa