Aprovada la inversió de 2 milions per renovar l’Hivernacle de la Ciutadella

No s'executarà, de moment, perquè no hi ha disponibilitat pressupostària

La comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat el projecte executiu de restauració interior i exterior de l’Hivernacle del parc de la Ciutadella, una actuació que compta amb una inversió de dos milions d’euros. Tal com va avançar el TOT Barcelona, aquest element patrimonial formava part de les negociacions de pressupost entre el bipartit Colau-Collboni i ERC.

La restauració serà una solució tècnica per resoldre les patologies estructurals detectades i finalitzar la reparació interior i exterior de l’edifici, segons han informat fonts municipals. El projecte executiu s’ha enllestit després de 5 anys de retard: l’actuació va començar però es va paralitzar el 2016 perquè la fallida d’una adjudicatària va destapar que calia fer una intervenció molt més profunda del que s’havia licitat.

Per al govern municipal, l’aprovació del projecte executiu és “un pas imprescindible” perquè en el moment que hi hagi disponibilitat pressupostària es pugui executar. L’espai pateix una preocupant degradació fruit de 16 anys en desús

Més informació

Nou comentari