Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Així serà el Piromusical de la Mercè 2022
  • CA

Per fi passarà. El Piromusical tornarà a tancar les Festes de la Mercè sense restriccions oferint un espectacle de llums i música a l’avinguda Maria Cristina. Aquesta especial cita ja té data i hora: el dilluns 26 a les 22 hores, i es podrà veure des de la mateixa avinguda i des d’altres punts de la ciutat. Com és habitual, a més, la Font Màgica de Montjuïc també tindrà un paper clau il·luminant part de l’espectacle.

Aquest any l’espectacle es dividirà en cinc blocs musicals diferents. El primer tindrà com a protagonistes melodies italianes, ja que Roma és la ciutat convidada de les festes d’enguany. Després arribarà el torn del segon bloc, on sonaran cançons de diferents dones de la ciutat i de fora que parlaran de feminisme i de l’empoderament de la dona.

Un crit de pau

D’altra banda, el tercer bloc commemorarà un dels teatres més importants i amb més història de Barcelona: el Gran Teatre del Liceu, que aquest 2022 compleix 175 anys. Per tal de celebrar aquest aniversari, fa pocs dies va estrenar unes portes noves creades per l’artista Jaume Plensa. El quart abordarà un dels temes que més ha preocupat al món sencer aquest 2022: la guerra. La idea és que sigui un himne a favor de la pau. I, per últim, el cinquè bloc serà de música ràpida i enèrgica que animàra tots els presents a ballar per tancar les festes més importants de la ciutat amb optimisme.

Una de les raons per les quals el Piromusical d’enguany és tant important és perquè en la Mercè del 2021 i del 2022 es va fer de manera descentralitzada. Es van llençar focs artificials des de diferents punts d’arreu de la ciutat i, per tant, es va haver de seguir des dels balcons i les terrasses.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Manel BCN a setembre 26, 2022 | 13:43
    Manel BCN setembre 26, 2022 | 13:43
    I.... més merders avui nit.....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa