Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquestes són les actuacions de la Festa per la Llibertat de la Diada
  • CA

Òmnium Cultural ha revelat aquest dijous el cartell de la Festa per la Llibertat, les actuacions amb què fa anys que culmina la Diada de l’11 de setembre a Barcelona, fins que la pandèmia va obligar a cancel·lar-les. Els Pets, Roba Estesa i el cantant Lildami actuaran en el concert, que s’organitzarà al passeig Lluís Companys.

La Festa per la Llibertat acollirà els concerts dels artistes a partir de les 18.30 hores. Serà després de la manifestació que convoca l’Assemblea Nacional. La concentració independentista començarà, com és habitual, a les 17.14 hores de la Diada, que enguany cau en diumenge.

Queda pendent per saber on es convocarà els manifestants aquest cop. Sí que es coneix el lema de la mobilització: “Tornem-hi per véncer: independència”. La samarreta que els concentrats lluiran aquest cop serà de color negre.

Vigèsima edició

Aquesta és la vintena edició de la Festa de la Llibertat. El concert es reprèn després de tres anys per culpa de la pandèmia.

“L’11 de setembre hem de tornar a sortir al carrer per mostrar unitat i convicció cap a la llibertat davant l’Estat repressor” , ha demanat el president d’Òmnium, Xavier Antich. Òmnium ha cridat a fer de la Diada una jornada “de mobilització popular en defensa dels drets i les llibertats de Catalunya”.

Activitats durant tota la jornada

La Festa de la Llibertat arrencarà de bon matí, a les 10.30 hores. Escalfarà motors al migdia, amb un acte polític. A banda, s’instal·larà l’Espai Òmnium -sobre l’activitat i els projectes de l’associació, amb tallers i actuacions- i una fira d’entitats.

“No oblidem el CatalanGate, ni els més de 4.200 represaliats, ni la contínua negació de drets fonamentals, i en la Diada de la tornada a la normalitat ho hem de tornar a demostrar. La repressió és la prova d’una força, la nostra, que hem de  tornar a exhibir”, ha expressat Antich.

Més notícies
Agents de la policia espanyola en un acte de l'esquerra independentista / Jordi Play
Un policia espanyol, infiltrat durant dos anys a l’esquerra independentista
Notícia: Un policia espanyol, infiltrat durant dos anys a l’esquerra independentista
Comparteix
L'agent hauria format part de diversos moviments socials com el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) o Resistim al Gòtic
Un guarniment de la Festa Major de Gràcia de 2021 / JR
ERC força un ple a Gràcia pels concerts ‘privats’ de la Festa Major
Notícia: ERC força un ple a Gràcia pels concerts ‘privats’ de la Festa Major
Comparteix
Els republicans collen el govern municipal per haver relegat entitats arrelades a la Vila de Gràcia
Protesta independentista contra Jusapol, el setembre de 2018 / Jordi Borràs
Mobilització contra la petició de vuit anys de presó a un independentista
Notícia: Mobilització contra la petició de vuit anys de presó a un independentista
Comparteix
L'Audiència jutja aquest dimarts un jove acusat d'agredir un mosso sense causar-li lesions durant una protesta contra una marxa de Jusapol el 2018
Una imatge d'arxiu del Palau Güell / Diputació de Barcelona
Nits de somni, nits de música, nits del Palau Güell
Notícia: Nits de somni, nits de música, nits del Palau Güell
Comparteix
Coneixes el Palau Güell? Descobreix-lo tot gaudint de música en directe

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa