Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
6 idees per gaudir del Cap d’Any a Barcelona
  • CA

El canvi d’any més esperat s’haurà de celebrar de forma molt diferent a tots els Caps d’Any que es recorden. Amb distància, rodejat de poca gent i a casa. És per això que l’originalitat i les alternatives s’han fet fortes a l’hora d’oferir celebracions de l’inici del 2021. Vet aquí una selecció de plans legals per seguir a Barcelona i per gaudir del final de 2020 i el començament de l’any que ve.

1. Streaming de la sala Apolo

Una de les discoteques més conegudes de Barcelona, la sala Apolo, oferirà una sessió de més d’una desena dels seus DJ per amenitzar l’estada a casa durant el canvi d’any. Artistes com Raúl Naro, Rude Teo o Ferdiyei, que fan ballar els visitants de l’Apolo a la pista, intentaran fer el mateix per als que els segueixin sense moure’s del sofà. Començarà a les 22 hores i tindrà una durada de 10 hores amb música sense parar. El preu per gaudir de la sessió és de cinc euros.

2. Pirotècnia des de casa

L’espectacle de cada any a Maria Cristina serà substituït enguany per focs artificials que es podran veure des dels deu districtes de Barcelona. D’aquesta manera, i a conseqüència de la impossibilitat d’aplegar milers de persones en un sol lloc com cada any, es pretén fer arribar la celebració a casa de tots els veïns de la ciutat. Seguirà així l’exemple de les festes de la Mercè, i donarà la benvinguda al 2021 amb un espectacle que durarà un quart d’hora.

3. Tomorrowland com mai

La festa de la música electrònica per excel·lència abraça també la via de l’streaming. Primeres espases del house com Lost Frequencies, David Guetta, Martin Garrix o Major Lazer faran ballar tothom que es connecti a l’espectacle en línia. Per poder gaudir dels concerts s’hauran de comprar entrades que tenen un preu d’entre 20 i 50 euros.

4. Viatge virtual a Times Square

La celebració del Cap d’Any al Times Square de Nova York és una de les més icòniques del 31 de desembre. Milers de persones s’apleguen any rere any en un dels llocs més coneguts del món per donar la benvinguda a l’any nou, però la pandèmia farà que enguany Times Square quedi desèrtic. Però la celebració es manté, en aquesta ocasió via streaming. Un programa gratuït retransmès a través de Vimeo i presentat per Jonathan Bennett tindrà les actuacions de Gloria Gaynor, que interpretarà I will survive, i d’Andra Day.

5. La jaula de las locas

L’obra dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix no es perdrà la benvinguda de l’any 2021 i ofereix una actuació el 31 de desembre. Adaptada a les mesures sanitàries dictades per frenar l’avenç de la Covid-19, la producció representada al Teatre Tívoli acomiadarà aquest any amb música i ball. Les entrades per a l’espectacle, que començarà a les 21.30 hores, costen des de 35 euros.

6. Hello 2021

YouTube no es vol perdre l’arribada de l’any més esperat. És per això que aplegarà artistes de renom com ara Dua Lipa, Demi Lovato i J Balvin per donar la benvinguda l’any nou. Ho farà via streaming i amb la presència de youtubers reconeguts que participaran en un esdeveniment insòlit.

Més notícies
Els jardins de la Tamarita / Ajuntament de Barcelona
Cinc espais a l’aire lliure on fer baixar els àpats de Nadal
Notícia: Cinc espais a l’aire lliure on fer baixar els àpats de Nadal
Comparteix
Barcelona amaga jardins i parcs ideals per moure les cames després dels excessos nadalencs
Templet modernista a Can Buxeres / AMB - Mª José Reyes
Tres parcs singulars on airejar-se sense sortir del Barcelonès
Notícia: Tres parcs singulars on airejar-se sense sortir del Barcelonès
Comparteix
Plans verds de proximitat per relaxar-se a l'aire lliure i descobrir racons singulars

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa