Els Mossos d’Esquadra han denunciat una cuidadora de Barcelona, de 58 anys i de nacionalitat espanyola, per robar joies i més de 40.000 euros a una dona de 91 anys malalta d’Alzheimer. La víctima guardava els objectes de valor en un calaix de la tauleta de nit del pis on vivia.

La investigació es va iniciar després que la germana de l’anciana, que convivia amb ella, denunciés a la policia que havien desaparegut molts diners i joies. Els agents van comprovar que la persona que cuidava a la víctima a casa seva havia venut diverses joies en establiments especialitzats.

Amb aquesta informació els investigadors van contactar amb la cuidadora per tal d’esclarir els fets. La dona va confessar i va explicar havia lliurat el material robat a la seva parella sentimental. L’home va tornar a la policia dos sobres amb 40.000 euros i una part de les joies.

Les joies i els diners van ser retornats a la víctima i la cuidadora va ser denunciada per delicte de furt i està a l’espera de ser citada judicialment.

Els Mossos d’Esquadra recomanen que els familiars de persones que són ateses per cuidadores de la llar prenguin mesures per tal que les joies i diners no estiguin a l’abast de tothom. Així mateix, recomanen que les persones grans no tinguin grans quantitats de diners a casa i que en cas que hagin d’anar al banc, ho facin acompanyats de persones confiança per tal d’evitar que puguin ser víctimes de fets delictius.

Nou comentari

Més notícies

Nova estafa per a avis: paga si no vols que el teu fill vagi a la presó

Els Mossos detenen un fals advocat que estava a punt d'aconseguir que una dona de 79 anys li pagués 17.000 euros

Empresonen un atracador que havia assaltat 17 avis amb un punxó

Les víctimes tenen entre 69 i 87 anys i el detingut s'aprofitava de la mobilitat reduïda de les persones a qui atracava

Una taxista ferida al coll en un atracament

Dos homes la van amenaçar amb un ganivet i li van fer dues lesions superficials abans de fugir amb el botí

Busquen una dona que roba a casa de les seves cites de Tinder

La presumpta lladre ha estat denunciada per tres homes i la policia creu que podria ser la responsable de més robatoris