Allau d’expositors per ser a Alimentaria i Hostelco a falta de nou mesos per obrir

Totes dues fires, convocades per a l'abril de 2022, recobren nivells de contractació anteriors a la pandèmia

La contractació d’espais a les fires Alimentaria i Hostelco ja supera el 85% quan encara falten nou mesos per la seva celebració. El congrés gastronòmic –que se celebrarà entre el 4 i el 7 d’abril de 2022- té reservats el 93% dels expositors, mentre que el saló enfocat a l’hostaleria –que tindrà lloc entre el 20 i el 23 d’abril- ha assolit una ocupació del 87%, segons dades facilitades aquest dilluns per la Fira de Barcelona.

Tal com apunta l’ens firal, el ritme de contractació ja se situa a nivells prepandèmia, i està previst que s’iniciï la comercialització dels espais restants mitjançant adjudicació directa a partir del mes de setembre. Segons Fira de Barcelona, totes les comunitats autònomes han confirmat la seva presència en ambdós esdeveniments. En el cas de l’Alimentaria també destaquen espais com Intercarn, el que té major superfície de congrés, amb una contractació superior al 90%.

Pel director dels salons, José Antonio Valls, tant Alimentaria com Hostelco “jugaran un paper decisiu en la reactivació per l’impacte que generen en la indústria”. En aquest sentit, subratlla que s’organitzaran més de 12.500 reunions de negocis entre les firmes participants i els 1.400 compradors i distribuïdors que assistiran a l’esdeveniment, procedents d’Europa, Àsia, Amèrica Llatina i els Estats Units.

Més informació

Nou comentari