Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Turisme de Barcelona rep 77 consultes sobre l’aeroport des de la sentència
  • CA

Turisme de Barcelona ha rebut 77 trucades al telèfon que va difondre dilluns per atendre turistes preocupats per les protestes contra la sentència de l’1 d’Octubre. Gairebé la totalitat de les consultes tenien a veure amb les afectacions a l’Aeroport del Prat. Fonts del consorci han detallat al TOT Barcelona que les preguntes més habituals dels visitants atesos eren saber si el seu vol s’havia cancel·lat o es mantindria, com estaven els accessos al recinte i si l’aeroport havia reobert després de la crida del Tsunami Democràtic a bloquejar-lo el passat dilluns.

El call center va obrir línies dilluns a les 18h i va rebre 22 trucades el primer dia, 40 en tot el dimarts i 15 durant el matí i migdia d’aquest dimecres. El primer i el tercer dia, l’aeroport ha acaparat el 100% dels dubtes consultats, mentre que dimarts va centrar “el 90%” de les trucades. Els aldarulls de dimarts a la nit no semblen treure el son als turistes que són actualment a la ciutat.

Tot i així, Turisme de Barcelona ha decidit ampliar l’horari del servei d’atenció telefònica i e-mail fins les 24h, des d’aquest dimecres “i fins divendres dia 18, el dia de la vaga general”. Aquest cap de setmana una altra convocatòria –aquesta organitzada per Pícnic per la República, Ens Plantem i els CDR– crida a ocupar l’aeroport durant dos dies sencers. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa