Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sis anys després, obre el primer hotel des de la moratòria de Colau
  • CA

Sis anys després de la primera pedra de l’obra de govern d’Ada Colau, la moratòria de llicències per a nous hotels a Barcelona, ha nascut un gran nou establiment. El primer del sector a trencar la sequera derivada del conegut com a Pla Especial Urbanístic d’Allotjament Turístic (PEUAT) a la capital catalana. Es tracta del Leonardo Royal Hotel Barcelona Fira, de quatre estrelles, situat a la falda de la muntanya de Montjuïc.

Després de posar-se en marxa la setmana, aquest dimecres s’ha presentat als mitjans de comunicació com un nou projecte especialment focalitzat en el turisme de negocis. Així i tot, tal com informa El Periódico, el director de l’hotel, Iván Lara, ha assegurat que també es vol seduir el turisme de proximitat amb famílies que s’apropin a Barcelona els caps de setmana. També s’ha plantejat la idoneïtat de l’espai per als apassionats dels esdeveniments esportius, per la proximitat al Palau Sant Jordi.

L’empresa Leonardo Hotels Central Europe, que opera a vuit països europeus i té nou hotels en marxa a l’estat espanyol, vol convertir aquest allotjament en la seva gran referència a l’Estat. Per aconseguir-ho, ha presentat una estructura àmplia i minimalista que aplega 204 habitacions en 11 plantes.

De construcció, en total, s’han fet més de 10.000 metres quadrats. Bona part d’aquesta superfície, però, s’ha destinat als serveis afegits a l’hotel. Al voltant de 700 metres quadrats es dediquen a un gran jardí urbà, gairebé el mateix espai dedicat a les sales per a conferències i reunions que es preveu destinar al públic empresarial.

Els impulsors de l’hotel també s’escarrassen a destacar com “la sostenibilitat” ha jugat un paper clau en el disseny de l’establiment hoteler, i com es preveu estalviar fins a una tercera part del consum habitual d’electricitat. “Estem orgullosos d’arrencar el nostre camí com un referent de l’hoteleria sostenible a Barcelona i, per descomptat, de rebre als nostres clients oferint-los el que avui en dia demanden: hotels amb personalitat, espais amplis i lluminosos, amb totes les comoditats i, a més unes modernes instal·lacions per a l’organització d’esdeveniments i reunions “, ha resumit Lara.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a setembre 23, 2021 | 06:02
    ciutadà setembre 23, 2021 | 06:02
    I, d'aleshores ençà , quants hotels hantancat definitivament?.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa