Les claus de l’enoturisme en quatre sessions

L'Escola d'Enoturisme de Catalunya proposa a Barcelona una formació per reconèixer les oportunitats del turisme del vi

Una primera definició de l’enoturisme es refereix a les activitats turístiques que es generen al voltant del vi o dels cellers. Però l’enoturisme és molt més. Es relaciona amb el turisme gastronòmic i amb el turisme cultural segons el caràcter històric i patrimonial de la regió vinícola. És per això que l’Escola d’Enoturisme de Catalunya ha organitzat quatre sessions de formació contínua a Barcelona sobre les claus de l’enoturisme. 

Les classes les impartirà Manel Colmenero i se centraran en aconseguir que l’alumne sigui capaç de de crear productes i serveis turístics tenint en compte les característiques territorials i variables socioeconòmiques. I es parlarà de com el vi vertebra un turisme que cada cop va a més. 

Les informació complerta d’aquesta formació es pot consultar a través del web de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya i les inscripcions es poden fer seguint aquest enllaç.

Nou comentari