Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament protesta perquè alguns països “de forma unilateral” frenen el turisme cap a Barcelona
  • CA

Les afectacions per arribar o marxar de Barcelona –i la visió que se’n té des d’Europa– amoïnen l’Ajuntament. Així ho ha expressat el primer tinent d’alcaldia i cap dels socialistes barcelonins, Jaume Collboni, quan s’ha referit directament a la Unió Europea. Li ha demanat “criteris clars” perquè, segons ha expressat, “és sorprenent que de forma unilateral hi hagi països que decideixin com anar o no anar a determinades regions, ciutats o províncies”, recull l’ACN.

Collboni s’ha limitat a dir, de moment, algunes restriccions són “notícies preocupants”, ja que els estàndards de mobilitat considera que haurien de ser “compartits, clars i comunicats amb la suficient antelació perquè tothom pogués prendre les seves decisions”. Visiblement molest, s’ha referit a l’impacte que té aquesta manca d’uniformitat tant sobre els ciutadans que planegen viatjar com pel sector turístic. “És evident que les decisions afecten i colpegen la temporada turística a Barcelona i Catalunya”, ha reblat.

Per últim, ha demanat: “Que no hàgim d’estar cada dia amb l’ai al cor pensant si podem viatjar o si altres persones poden venir a casa nostra”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa