Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els hotels demanen poder fer ERTOs més enllà del final de l’emergència sanitària

El Gremi d’Hotels ha traslladat a la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, una petició perquè els permeti fer ERTOs més enllà del final de l’emergència sanitària provocada per la pandèmia de Covid-19. El president de l’entitat, Jordi Mestre, ho ha fet en una reunió convocada per la primera tinença d’alcaldia, en mans de Jaume Collboni (PSC).

En la mateixa línia, Mestre ha sol·licitat que els hotels segueixin tancats tot i l’aixecament de l’estat d’alarma. Tot plegat, “fins que l’activitat turística no es normalitzi”, segons ha informat el Gremi d’Hotels en un comunicat. El retorn dels nivells de turisme d’abans de l’emergència sanitària serà desigual a Barcelona. 

El president del gremi també ha plantejat una moratòria en el pagament d’impostos per als hotels, que seran un dels que patiran més la crisi sanitària per l’efecte que tindrà en el turisme. Mestre també ha apostat per “l’articulació de més línies de finançament específiques per al sector hoteler”, així com endurir les lleis pel que fa a les plataformes online d’allotjaments turístics, com ara Airbnb. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa