Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Segona oportunitat per a l’últim gran hotel davant del mar a Barcelona
  • CA

Una marca britànica d’hotels de luxe s’arrisca amb una aposta milionària a l’entorn del Fòrum. El fons ActivumSG Capital Management (ASG) promou un allotjament d’alt nivell i s’havia quedat sense qui el gestionés, després del desistiment de Hard Rock Internacional l’octubre passat. Ara ha firmat un acord amb Ennismore, un gegant de la restauració i el turisme vacacional.

El projecte d’ASG té mala estrella però no tira la tovallola. És l’última parcel·la amb ús hoteler a primera línia de mar del litoral barceloní, subratlla el fons. S’ubica al Camp de la Bota de Sant Adrià de Besòs –entre el Port Fòrum i el parc de la Pau–, un espai de memòria funesta i durant molts anys pendent d’urbanitzar just a les portes de la capital.

Ara les obres de construcció estan molt avançades i els propers mesos hauria d’estar ja enllestida l’estructura. L’establiment es dirà SLS Barcelona i podria obrir portes el segon semestre de 2024, segons va avançar Expansión. Acumula uns 4 anys d’endarreriment: quan es va anunciar el projecte inicial amb Hard Rock, la data d’estrena prevista era 2020.

El futur complex té 31.326 metres quadrats de superfície i filosofia de resort. La finca està orientada clarament al mar, pel que donarà l’esquena al carrer i als barris propers. Inclou 490 habitacions –totes amb balcó–, tres piscines i un spa, un saló de bellesa, una terrassa gastronòmica amb diversos restaurants i fins i tot una sala polivalent de 772 metres quadrats.

Recreació virtual del futur hotel SLS Barcelona, al Camp de la Bota / Foto: Ennismore
Recreació virtual del futur hotel SLS Barcelona, al Camp de la Bota / Foto: Ennismore

Qui hi ha rere l’hotel SLS Barcelona

Ennismore té una joint venture amb un altre gegant del sector, la francesa Accor. Opera 92 hotels sota 14 marques diferents i l’escollida per a l’establiment barceloní és SLS, dels que hi ha només 5 allotjaments en funcionament al món: dos a Estats Units, un a les Bahames, un a Mèxic i un a Dubai. En projecte n’hi ha dos més, a banda del català: un enguany a l’Argentina i el tercer estatunidenc a Scottsdale l’any vinent. Sota el paraigües del gegant britànic hi ha també 150 restaurants i locals d’oci nocturn.

La marca SLS d’Ennismore es defineix com a luxe lifestyle amb atmosfera festiva. Presta especial atenció a l’oferta culinària, decoració espectacular i capricis de disseny, de la mà d’arquitectes, xefs i interioristes de renom. Serà el primer SLS a Europa i la britànica ja preveu que no serà l’únic.

Recreació virtual del futur hotel SLS Barcelona, al Camp de la Bota / Foto: Ennismore
Recreació virtual del futur hotel SLS Barcelona, al Camp de la Bota / Foto: Ennismore

El nou “glamur” del Camp de la Bota

Les paraules que Ennismore i ASG dediquen al Camp de la Bota no deixen de sorprendre a l’oïda barcelonina, acostumada a una realitat molt menys sofisticada en aquest tram de costa tan maltractat. “SLS Barcelona serà un destí de luxe amb una oferta distintiva de lifestyle glamurós, apuntalat pel poderós abast de les xarxes de comercialització d’Ennismore i Accor”, ha defensat el director d’Inversió Directa d’ASG a Europa, Brian Betel, en un comunicat.

“Obrir a Barcelona és un testimoni de la nostra ambició de fer créixer la marca SLS a Europa”, ha afegit Chadi Farhat, director d’Operacions d’aquest segell d’Ennismore, que també destaca “una magnífica ubicació que ofereix molt als clients”. “Ens emociona crear un destí de luxe definitiu que els hostes no voldran deixar si decideixen explorar la resta d’encants de la ciutat”, ha conclòs.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Nic a abril 18, 2022 | 17:52
    Nic abril 18, 2022 | 17:52
    Aquesta és la Barcelona de Colau no deixa entrar els ciutadans de la zona metropolitana pero si als fons bultó i al costat del mar això és ecologisme
    • Icona del comentari de: Lentejitas M a abril 19, 2022 | 08:29
      Lentejitas M abril 19, 2022 | 08:29
      Es Sant Adrià de Besòs, no Barcelona. És un municipi diferent. A veure si abans de culpar per tot a la Colau, averigües una mica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa