Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Hilton porta a Barcelona una altra marca hotelera
  • CA

Barcelona tindrà una altra marca de la cadena hotelera internacional Hilton. Panoram Hotel Management ha estat contractada per gestionar el primer hotel sota la marca Hampton by Hilton de Barcelona per la companyia neerlandesa Borealis Hotel Group, segons ha explicat a través d’un comunicat aquest dimarts. L’establiment està ubicat a Fira de Barcelona, pel que s’adreçarà sobretot al turisme de negocis i congressos.

El projecte suposa la segona obertura a Espanya en els 12 últims mesos d’aquesta marca de Hilton, després d’un primer hotel a Madrid. Els impulsors posen l’accent en el networking i asseguren que oferirà la possibilitat de “crear noves oportunitats de negocis” entre els hostes en un dels districtes d’activitat empresarial més importants de l’àrea metropolitana.

L’explotació de l’actiu hoteler ha estat possible arran d’un acord entre Borealis Hotel Group i el fons d’inversió ActivumSG Fund VI L.P. Jersei, mitjançant un contracte d’arrendament a llarg termini. El nou ‘Hampton by Hilton Barcelona Fira’ arribarà en els propers mesos, comptarà amb 11 plantes i 241 habitacions i s’espera que generi al voltant de 40 llocs de treball.

El director general de Panoram Hotel Management, Guillermo Pérez Palacios, ha expressat que l’acord suposa “continuar avançant” en els seus acords de gestió hotelera i un reforç de la presència del grup a Barcelona. Segons la web de Hilton, la firma ja té a la ciutat i entorn 4 hotels, dels quals dos fan servir les marques exclusives ‘Double Tree’ i ‘Curio Collection’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa