Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Esquí de sol al Tirol: els millors plans per a l’abril
  • CA

Quan s’acosta la Setmana Santa, moltes converses entre barcelonins són un intent desesperat d’obtenir informació veraç sobre quina estació està en les millors condicions per fer l’última (o la penúltima) esquiada un cap de setmana de l’abril o bé durant les vacances curtes que s’acaben el dilluns de Pasqua. Preguntar-ho a algú que hagi pujat a esquiar recentment és una de les vies per decidir on hem d’anar, però n’hi ha una altra: optar per destinacions en països amb més fred i més neu.

I el fet és que això no vol dir que calgui passar fred: a l’abril el sol surt per a tothom, i hi ha zones on aquesta agradable companyia es combina perfectament amb gruixos de neu imponents i un paisatge completament blanc. Una d’aquestes destinacions és St. Anton am Arlberg, al Tirol, a Àustria. A més de 2.000 metres sobre el nivell del mar, aquesta estació dona la benvinguda a la primavera amb molt color, esport i música. Amb ofertes tan originals com el voleibol sobre neu.

Esquiar sobre neu ‘firn’ i concert de ‘blues’

La base de tot plegat és l’esqui de sol: amb pistes perfectament preparades i les muntanyes cobertes de neu, el sol banya les pistes i ofereixen una experiència única amb neu firn. I les hores de sol també permeten gaudir d’un relaxant bany de sol en una gandula amb vistes a les muntanyes blanquíssimes.

Però a més a més, i ja el pròxim cap de setmana, del 5 al 7 d’abril, a St. Anton am Arlberg ofereix activitats com el festival New Orleans Meets Snow, que farà vibrar aquest llogarret a ritme de blues, dixie, funk i soul, fins al punt de crear un veritable ambient del sud dels Estats Units enmig de les muntanyes.

El cap de setmana següent, del 12 al 14 d’abril, també pujaran les temperatures a l’Snow Volleyball European Tour a Rendl Beach. Un total de 32 equips internacionals de voleibol competiran per la victòria absoluta en un terreny desconegut i a temperatures sota zero.

Una cursa de culte el cap de setmana de Pasqua

El moment àlgid del programa de l’abril a St. Anton am Arlberg és la llegendària cursa de descens Der Weisse Rausch, que se celebra el diumenge 21 d’abril. Després de la sortida en massa, 555 atletes de tot el món s’enfronten a una dura competició a la pista Vallugagrat, amb un recorregut de 9 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell.

Però la cursa no marca encara el punt final de la temporada d’hivern. La regió d’esquí més gran d’Àustria romandrà oberta fins al 28 d’abril, per poder assaborir al màxim l’esquí a la primavera.

Pots aconseguir tota la informació que necessitis sobre St. Anton am Arlberg clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa