Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els hotelers de Barcelona veuen “inexistents” les ajudes del govern Sánchez al sector turístic
  • CA

El Gremi d’Hotels de Barcelona considera que les ajudes al sector turístic presentades pel govern espanyol “són inexistents” perquè “no van encaminades a promocionar la demanda turística”. El president de l’associació, Jordi Mestre, ha subratllat que “totes les mesures estan focalitzades a facilitar el deute a les empreses” i sol·licita que les decisions que es prenguin per recuperar l’activitat “tinguin una dimensió molt superior a les que hi ha hagut fins ara”. Per altra banda, Mestre ha demanat a les diferents administracions que evitin la circulació de “missatges d’alarma cap a l’opinió pública” per evitar “greus afectacions sobre l’activitat econòmica en tots els àmbits, especialment per a la indústria turística”.

Mestre ha traslladat aquestes paraules en una trobada celebrada aquest dilluns on han participat els principals representants del sector turístic català i el president de la Generalitat, Quim Torra, per avaluar les afectacions de la crisi de la covid-19 en la indústria turística. Durant la reunió, Mestre també ha remarcat que la situació sanitària a Barcelona s’ha vist agreujada durant els últims dies i afirma que les mesures aplicades i les que puguin venir “compliquen molt l’activitat del sector”.

Alhora, Mestre ha afirmat que el futur per la indústria turística i hotelera de Barcelona i Catalunya és “realment complicat i incert” i ha denunciat que moltes de les reunions i peticions que s’han traslladat a l’administració “han acabat sense cap resposta efectiva”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa