Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els hotelers de Barcelona veuen “inexistents” les ajudes del govern Sánchez al sector turístic

El Gremi d’Hotels de Barcelona considera que les ajudes al sector turístic presentades pel govern espanyol “són inexistents” perquè “no van encaminades a promocionar la demanda turística”. El president de l’associació, Jordi Mestre, ha subratllat que “totes les mesures estan focalitzades a facilitar el deute a les empreses” i sol·licita que les decisions que es prenguin per recuperar l’activitat “tinguin una dimensió molt superior a les que hi ha hagut fins ara”. Per altra banda, Mestre ha demanat a les diferents administracions que evitin la circulació de “missatges d’alarma cap a l’opinió pública” per evitar “greus afectacions sobre l’activitat econòmica en tots els àmbits, especialment per a la indústria turística”.

Mestre ha traslladat aquestes paraules en una trobada celebrada aquest dilluns on han participat els principals representants del sector turístic català i el president de la Generalitat, Quim Torra, per avaluar les afectacions de la crisi de la covid-19 en la indústria turística. Durant la reunió, Mestre també ha remarcat que la situació sanitària a Barcelona s’ha vist agreujada durant els últims dies i afirma que les mesures aplicades i les que puguin venir “compliquen molt l’activitat del sector”.

Alhora, Mestre ha afirmat que el futur per la indústria turística i hotelera de Barcelona i Catalunya és “realment complicat i incert” i ha denunciat que moltes de les reunions i peticions que s’han traslladat a l’administració “han acabat sense cap resposta efectiva”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa