Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El sector hoteler entra en hibernació per l’absència de turisme
  • CA

Gairebé 40 hotels han tornat a tancar les seves portes a l’espera que la pandèmia afluixi i permeti una represa de l’activitat turística. Segons el Gremi d’Hotels de Barcelona, el sector hoteler està en una situació “dramàtica” després que el turisme internacional estigui sota mínims des del mes de març i el nacional s’hagi vist afectat per les noves restriccions imposades per aturar la segona onada de la Covid-19.

A dia d’avui, només estan oberts 124 dels 438 hotels i aparthotels que hi ha a la capital catalana, és a dir, el 28% de tota la planta hotelera de la ciutat. Pel que fa al nombre d’habitacions, l’oferta actual d’habitacions se situa en 14.000 a tota la ciutat, que representen el 35% del total. Els hotelers lamenten “a manca de resposta de les administracions a l’hora d’aplicar les mesures pal·liatives necessàries i requerides pel sector per equilibrar l’impacte d’aquesta situació i de les restriccions imposades”.

Des de la fi de l’estat de l’alarma i la introducció de mesures menys restrictives per lidiar amb la propagació del virus, fins a 160 hotels de Barcelona s’havien aventurat a obrir de nou, però d’aquests 36 ja s’han fet enrere i el Gremi d’Hotels calcula que fins a 15 més poden seguir els seus passos abans de final d’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa