Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Prat recupera la Terminal 2 de cara a la temporada d’estiu
  • CA

L’Aeroport del Prat posarà en servei la Terminal 2 a partir del 15 de juny per encarar amb la màxima normalitat possible la temporada d’estiu, segons ha informat aquest matí Aena. Les instal·lacions s’han adaptat als requeriments de les autoritats sanitàries per facilitar l’arribada i la sortida de viatgers.

De moment s’activaran les terminals T2A i T2B, mentre que la T2C seguirà tancada. L’operador aeroportuari ha avançat que hi tornaran les aerolínies que ja operaven a la T2 abans de la pandèmia. Segons la normativa actual, només es permet l’accés a les terminals als passatgers amb bitllet o targeta d’embarcament.

Torna la llançadora

Les instal·lacions recuperaran el servei gratuït de llançadora entre les dues terminals, que durant els mesos en què la Terminal T2 s’ha mantingut inoperativa es podia realitzar a través del metro o de la línia L46 de TMB i el trajecte de la qual estava inclòs a la tarifa integrada. Per a l’estacionament, quedarà operatiu l’aparcament de superfície de la Terminal T2B a partir de l’1 de juny, així com el pàrquing express de la Terminal T2.

Durant els mesos en què la terminal no ha estat operativa, Aena ha construït una nova estructura del sistema de tractament d’equipatges de les Terminals T2B i T2C, ha substituït 23 passarel·les d’embarcament i els seus sistemes associats i ha renovat els equips de climatització, entre altres inversions desenvolupades en el conjunt de l’aeroport.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa