Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El bus turístic passarà per Glòries, Sant Antoni i Poblenou per descongestionar el centre
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha incorporat millores en el servei del bus turístic per a “descentralitzar l’oferta, proposar nous punts d’interès als visitants i descongestionar el centre i els espais de major afluència” de la ciutat. La nova ruta ajudarà a presentar als visitants “espais tradicionalment no vinculats amb el turisme”, com Glòries, Sant Antoni i Poblenou, reforçant el vincle amb l’àmbit cultural, creatiu i esportiu.

Es reduirà la freqüència de pas dels autobusos per a garantir “un nivell d’ocupació més elevat i una menor pressió en l’espai públic” i s’ha treballat per a evitar el solapament de línies i parades, especialment en àrees de gran afluència turística. La incorporació de les millores també preveuen una modificació del sistema de tarifes, substituint la tarifa actual d’1 o 2 dies naturals per una estructura horària de 24 o 48 hores a partir del moment de validació.

Les millores s’introduiran gradualment durant els pròxims mesos i pretenen optimitzar la prestació del servei per a aconseguir “una major eficiència, garantir la qualitat, la rendibilitat econòmica i minimitzar l’impacte en termes de mobilitat“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa