Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Castelldefels, on la platja, l’oci i el patrimoni es fusionen
  • CA

Qui no coneix Castelldefels? Els seus 5km de platja de sorra fina són una gran carta de presentació per a aquesta ciutat del Baix Llobregat. Qualitat de l’aigua, serveis, certificacions obtingudes i gran oferta d’activitats d’oci són valors que han convertit aquesta ciutat connectada i accessible, a tocar de Barcelona, de l’aeroport i de Fira de Barcelona, en un dels principals atractius turístics de la comarca. Però les platges són només un dels ganxos de Castelldefels, que uneix Barcelona i el Penedès més proper, marítim i fresc amb les comarques de l’interior de Barcelona.

L’esport, un segell distintiu de la ciutat

La pràctica esportiva i l’oci familiar formen part de l’ADN de Castelldefels, i ho acrediten no només les seves platges freqüentades per esportistes, sinó també el segell deTurisme familiar i esportiu atorgat per l’Agència Catalana de turisme de la Generalitat, i que és a més porta d’entrada al Parc Natural del Garraf. Hi trobareu les millors propostes per gaudir junts d’uns dies d’esbarjo: allotjaments, restaurants, comerços i serveis, esports de platja i d’aigua, esdeveniments, activitats lúdiques… sorpreses i experiències per recordar.

El canal olímpic de Castelldefels, únic a Catalunya TURISME BAIX LLOBREGAT

En el terreny esportiu, destaca el canal olímpic, únic a Catalunya i empremta activa dels Jocs Olímpics del 92, però també és un actiu la xarxa associativa i de clubs, amb la força de l’esport femení de diferents disciplines la gran concentració d’esports nàutics i aquàtics, i especial de platja-sorra, que fan de Castelldefels una destinació referent en la pràctica esportiva a l’aire lliure en qualsevol moment de l’any.

https://www.youtube.com/watch?v=LqbVLNOCaqU

Natura en una ciutat de mar

Més enllà de la platja, a Castelldefels us esperen més de 12.000 hectàrees per fer caminades, rutes i itineraris, amb vistes al mar o terra endins, a peu o en bicicleta, gaudint de la natura d’un paisatge de roca calcària esquitxat de capritxoses formes càrstiques nits d’estels i planetes, activitats ambientals i aules de natura. Miradors naturals i passejades culturals tot l’any en un petit paradís natural al costat de la ciutat, el Parc Natural del Garraf.

Cal Ganxo, al Garraf, natura en una ciutat de mar. TURISME DEL BAIX LLOBREGAT

Gastronomia de les joves promeses

La ciutat aposta per la diversitat gastronòmica amb una restauració de qualitat. Per això hi trobareu restaurants tradicionals, però també noves propostes innovadores, els millors “xiringuitos” de platja (oberts tot l’any) i una escola d’hostaleria que promou l’aparició de joves promeses. Un còctel que garanteix que la gastronomia de Castelldefels es troba permanentment en renovació per oferir la millor qualitat en productes i en serveis.

Castelldefels és també patrimoni i cultura. Per a grans i petits. En aquest sentit, no us podeu perdre la visita al Castell i a les torres de Guaita, com tampoc passar de llarg del Museu de la Pirateria, que farà les delícies dels més petits. I també una visita a patrimoni natural, al nou espai dunar de la platja.

Castelldefels té xiringuitos oberts tot l’any TURISME DEL BAIX LLOBREGAT

Comerç de proximitat

El comerç de Castelldefels és una de les activitats econòmiques més importants de la ciutat. segons la ciutat compta amb un teixit comercial de més de 1.500 empreses, de les quals un 75% correspon a empreses minoristes de comerç i serveis, concentrades al centre de la ciutat destaca el centre comercial Anec Blau, amb una superfície comercial de 30.000 m2 i una amplia oferta de productes, principalment dels establiments de moda i complements, així com botigues especialitzades. És l’únic centre comercial de la costa Barcelona sud que obre tots els diumenges de l’any.

Ciutat d’esdeveniments i de reunions

Castelldefels té també una oferta de primer nivell en sales d’hotels i espais singulars, tècnicament preparats per acollir reunions de petit i mitjà format en un entorn especial, entre el mar i el Garraf, i amb una propsota completa d’activitats “after meeting” i gastronòmiques que garanteixen l’èxit de la trobada i un parc científic i universitari que atreu talent internacional tot a 20 minuts de l’aeroport i de la fira. al costat de barcelona.

Castelldefels, una ciutat per gaudir de la cultura en família TURISME BAIX LLOBREGAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa