Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona torna a superar Madrid en un altre rànquing turístic
  • CA

Un comunicat de la plataforma Airbnb determina que Barcelona assoleix el podi en quant a destinacions on els ciutadans de l’Estat estan planificant els seus viatges el 2023. En concret, ocupa la tercera posició en les preferències turístiques de l’any vinent només per sota de Màlaga, que ostenta el segon lloc, i d’Alacant, que és la gran triomfadora. Cadis se situa en la quarta plaça seguida per València, Granada, Santa Cruz de Tenerife, Madrid -la vuitena-, Sevilla i Sant Sebastià.

Pel que fa a llocs internacionals on viatjar, l’informe de la plataforma reflecteix que al conjunt de l’Estat el que té més èxit és Amsterdam, seguit per Londres, Lisboa, Venècia, Buenos Aires, Berlín, Dublín, Roma, Oporto i París.

Tendència als viatges sostenibles i descentralitzats

Airbnb ha explicat que les xifres són fruit de les recerques a les destinacions estatals fetes entre el primer i el tercer trimestre de 2022 per a futurs check-ins de l’any vinent. A més, detecta una acceleració de la tendència a realitzar viatges sostenibles i descentralitzats a Airbnb Europa, impulsada sobretot per viatgers europeus. Quant al viatge més desitjats pels ciutadans estrangers el 2023, Airbnb identifica que és Màlaga i, de retruc, la ciutat andalusa també es configura com el destí ideal per als qui treballen a distància.

Barcelona també triomfa per Cap d’Any

D’altra banda, la setmana passada un estudi del cercador de vols i hotels JetCost va concloure que els francesos i els italians tenen Barcelona com a primera preferència en les seves cerques per reservar viatges per Cap d’Any. L’informe ha tingut en compte les cerques de vols entre el 26 de desembre del 2022 i el 4 de gener del 2023. A més, l’estudi de JetCost col·loca Barcelona com la cinquena opció de tot el món per viatjar si qui fa la cerca és un ciutadà de l’Estat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Aneualamerda a desembre 20, 2022 | 19:41
    Aneualamerda desembre 20, 2022 | 19:41
    Tourist, you are the terrorist. Bé, el cni tambe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa