Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona Oberta promociona 30 rutes de turisme local per als barcelonins
  • CA

L’entitat Barcelona Oberta, que engloba els principals eixos comercials i turístics de la ciutat, ha posat en marxa la campanya “És la teva Barcelona, descobreix-la” perquè aquest estiu els barcelonins facin turisme local i de proximitat i aprofitin per descobrir la ciutat amb profunditat. “Als barcelonins no ens agrada fer cua per visitar la nostra pròpia ciutat, per això hem pensat que aquest estiu tenim l’oportunitat ideal per endinsar-nos i viatjar sense sortir de casa”, ha assenyalat la directora general de l’entitat, Nuria Patricio.

En aquest sentit, l’associació ha seleccionat més de 30 rutes de CultRuta, Icono Serveis Culturals i Unique Barcelona per a tot tipus d’edats i ocasions, des de rutes històriques i culturals a rutes més artístiques, literàries o comercials. A més, Unique Barcelona també ofereix tours selectes i rutes íntimes per a grups reduïts. Les tres empreses seleccionades ofereixen tot tipus de propostes que compleixen amb les normes sanitàries actuals per evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

Turisme i economia local

El director de CultRuta, Joan Coll, ha assegurat que “aquest és l’estiu ideal per fer turisme de proximitat, visitar una ciutat gairebé buida (en comparació amb altres anys) i posar en valor el seu patrimoni i comerç a peu de carrer”.

Per la directora de l’empresa Icono Serveis Culturals, Blanca Espa, “és una boníssima oportunitat per afavorir l’economia local gràcies a aquesta iniciativa d’oferir tours per a descobrir la ciutat als barcelonins”.

La responsable de Unique Barcelona, Carme Salvador, ha manifestat la seva passió per aconseguir que tothom s’enamori de la ciutat, “i Barcelona Oberta ofereix una oportunitat única per fer-ho”.

“És la teva Barcelona, descobreix-la”

Al web de l’entitat es podrà accedir al llistat de rutes seleccionades i fer la reserva directament a les empreses organitzadores. La campanya es difondrà a través del portal de Turisme de Barcelona i als webs i xarxes socials de les empreses col·laboradores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa