Barcelona es promociona a Madrid per recuperar turistes

Jaume Collboni i el regidor Xavier Marcé visiten Fitur a la capital espanyola per promocionar la capital catalana

L’Ajuntament de Barcelona ha participat aquest divendres al Fitur 2021, la fira “de referència” del sector turístic a Madrid, segons ha explicat el consistori en un comunicat. Han visitat la fira el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i el regidor de Turisme i Indústries Culturals, Xavier Marcé, i han assistit a diverses reunions amb representants d’institucions vinculades amb el turisme.

Han posat en comú les estratègies que s’estan desenvolupant per accelerar la sortida de la crisi sanitària i s’han reunit amb representants de el sector turístic, com la directora regional per Europa de l’Organització Mundial de l’Turisme (UNWTO), Alessandra Priante, i la regidora de Turisme de Madrid, Almudena Maíllo. Collboni i Marcé també han visitat l’expositor que la capital catalana té a la fira, on s’ha presentat la nova campanya Barcelona com mai abans.

La campanya recupera la promoció internacional de la ciutat situant-la com “una dels millors destinacions urbanes de el món” i és la primera que Barcelona llança per al públic nacional i internacional des de l’inici de la pandèmia. Està dirigida especialment als visitants espanyols, anglesos, francesos, italians i alemanys.

Comentaris

  Anònim 21/05/2021 9:33 pm
  Això deu ser cosa de la truja de la Colau que li agrada tot el que és madrileny i li fa fàstic el que és català
  a la merda els espanyols. 21/05/2021 9:54 pm
  No en volem de turistes ñordos,
  Vendetta 22/05/2021 12:49 am
  Jo els parlo catala y els adresso a llocs ekivocats jojo y a on estan els menas
  t 22/05/2021 7:55 am
  A aquests no hi ha qui els entengui: ara no en volen, ara en volen. La margarita es queda sense fulles. Ah, és clar. Els de la Colau volen ensenyar què bonics els han quedat els carrers pintadets; diuen que es pondran admirar en grup i que per als que s’hi apuntin tallaran el pas de bicicletes i patinets.

Nou comentari