Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona es prepara per al turisme internacional en una reunió amb cònsuls
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha reunit aquest dilluns representants del Cos Consular per abordar conjuntament la campanya d’estiu. La tinenta d’Alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports, Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet, i el tinent d’Alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, han mantingut, com cada any, una trobada amb una trentena de cònsols amb qui han compartit les perspectives turístiques que s’obren per a aquest estiu, atenent a l’evolució de la pandèmia i el ritme de vacunació que s’està portant a terme a nivell global.

Bonet i Batlle han compartit les mesures de prevenció i seguretat que s’han dissenyat a nivell de seguretat ciutadana i han demanat la coresponsabilitat del Cos Consular per enviar un missatge de compliment de les mesures sanitàries per part de tots els visitants de la ciutat, així com de continuar mantenint el compromís de vetllar per la convivència i el civisme a la ciutat.

També s’ha aprofitat la reunió per presentar l’App Check Barcelona que s’ha desenvolupat per millorar els fluxos de visita als diferents espais turístics i poder fer una gestió sostenible del turisme.

A la sessió de treball hi ha participat l’intendent major cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Pedro Velázquez; la comissària cap de la Regió Metropolitana de Barcelona-Mossos d’Esquadra, Marta Fernández, i el director de Turisme, Esdeveniments i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Suñol, així com altres representants dels cossos policials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa