Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Level recupera la seva aposta pels vols intercontinentals al Prat
  • CA

Level recupera la seva aposta pels vols intercontinentals des de l’Aeroport de Barcelona-El Prat i a partir d’aquest dissabte reobre la seva connexió amb Punta Cana (República Dominicana). La companyia de baix cost d’IAG acaba de posar en servei la ruta amb Cancún (Mèxic) i ja té calendari per recuperar els vols amb el EUA a partir del febrer del 2022. Amb aquests moviments, la base d’operacions de Level al Prat tornarà a estar a ple rendiment pocs mesos després que s’hagin aixecat les restriccions als viatges internacionals amb Amèrica.

La ruta de Level entre Barcelona i Punta Cana tindrà una freqüència d’un vol setmanal que sortirà de la capital catalana els dissabtes i tornarà de la República Dominicana els diumenges. La companyia ha avançat que els passatgers que volin al país caribeny hauran de presentar el certificat Covid o una PCR o un test d’antígens negatiu fet 72 hores abans per poder embarcar. El preu dels bitllets serà a partir dels 510 euros, anada i tornada.

La companyia de baix cost d’IAG ha fet una aposta pels destins turístics d’hivern amb els seus vols a Cancún i Punta Cana, als quals s’hi ha de sumar la ruta amb Buenos Aires (Argentina), que té una freqüència de quatre vols setmanals. Pel que fa als EUA, la web de Level ha obert reserves per comprar bitllets a Nova York a partir del 25 de febrer, mentre que les connexions amb Boston, Los Ángeles i Sant Francisco començaran al març.

Un pont mogut al Prat

L’Aeroport del Prat té programats 4.254 vols entre aquest divendres i el pròxim dijous dia 9 amb motiu del pont de la Puríssima, segons ha informat Aena. És una xifra d’operacions que comença a acostar-se a la del 2019, tot i que l’oferta encara està un 21,5% per sota. El dia més mogut serà precisament avui divendres, amb 692 vols, seguit del 8 de desembre amb 640 més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa