Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 2 i 3 de juliol
  • CA

El mes de juliol comença en cap de setmana, tota una mostra de l’explosió de plans que l’estiu porta a Barcelona. L’agenda s’omple de propostes i contrapropostes, amb una abundància d’opcions que fa difícil escollir. Cinema a la fresca, esports lúdics, gastronomia… i una gran fira que convertirà la Rambla en Vila del Llibre!

Les següents 6 recomanacions del TOT Barcelona conformen un planning non-stop per exprimir el dissabte i el diumenge de cap a peus.

Dissabte 2 de juliol al matí

Nou Barris torna a tenir platja: la Prospe Beach omple de sorra suau i fans del voleibol la plaça Ángel Pestanya. Fins a 5 pistes per practicar aquest esport per lliure o en una competició molt arrelada al barri de la Prosperitat. A més, famílies i casals d’infants aprofiten l’arena per fer-hi castells i refrescar-se. Les entitats que organitzen la cita des de fa més de 25 anys van haver de batallar un altre cop amb el districte, que no volia pagar l’arena, però finalment l’oasi s’ha salvat i tothom que vulgui podrà gaudir-ne durant 3 setmanes. Un pla autèntic i alternatiu!

Dissabte 2 de juliol a la tarda

El gran pla del cap de setmana és veure la Rambla transformada en Vila del Llibre. El festival literari obre les portes del passatge Bacardi i envaeix la Rambla de Santa Mònica per a tornar-li el protagonisme literari i cultural que va tenir durant els segles XIX i XX. El programa d’activitats inclou un mercat, espectacles, recitals, rutes… Homenatja Joaquim Carbó, Eduardo Mazo, Vázquez Montalbán i Domingo Villar i compta amb la participació de mediàtics com Jordi Basté i Marc Artigau, Magí Camps i Clara Queraltó.

Dissabte 2 de juliol a la nit

El centre comercial Maremagnum és un dels punts on gaudir de cinema a la fresca, una tradició de l’estiu barceloní en auge. Una pantalla gegant a la plaça de l’Odissea projecta dissabte a les 21h la comèdia Mamá o Papá, presentada pel seu guionista Eric Navarro i precedida pel curtmetratge Club del Silenci d’Irene Albanell. Amb foodtrucks per qui tingui gana o sed. L’accés és gratuït però cal recollir l’entrada a partir de les 19h al Punt d’Atenció al Client del centre.

Diumenge 3 de juliol al matí

El Museu Olímpic proposa un taller familiar que sorprèn a petits i grans cada primer i tercer diumenge de mes: Descobrint Beijing’22. La capital xinesa és l’única ciutat del món doblement olímpica: seu d’uns Jocs d’hivern i uns d’estiu! L’activitat consisteix en una visita guiada, un joc de pistes i manualitats. Es fa en català i en grups de fins a 20 persones com a màxim. Les entrades s’han de comprar amb antelació i costen només 4,5 euros.

Diumenge 3 de juliol a la tarda 

El barri de la Barceloneta busca públic local amb activitats adreçades a tota la família. Aquest cap de setmana desembarca un vaixell pirata al Port Vell, amb tot de mariners que ensenyaran a ballar com un autèntic corsari (18h). També hi haurà un show de “lluites pirates” a les 19h i tot el dia es podrà gaudir d’un mercat i atraccions.

Diumenge 3 de juliol a la nit

El recinte firal de la Gran Via és l’escenari d’un nou festival d’entreteniment a Barcelona, anomenat Ubeat Live, adreçat a la generació Z i organitzat per Mediapro. El programa reuneix eSports, freestyle, creadors de contingut, art urbà… Els plats forts són una intervenció de l’streamer TheGrefg dissabte… i sobretot un Mundial de globus diumenge de 19h a 23h, presentat pel famós twitcher Ibai Llanos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa