Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Descobreix Beijing’22 al taller familiar del Museu Olímpic
  • CA

El Museu Olímpic de Barcelona proposa un viatge en família a la Xina sense sortir de la ciutat. Els tallers familiars Descobrint Beijing’22 ofereixen cada primer i tercer diumenge de mes una forma diferent de descobrir les Olimpíades de Beijing i tot el que les envolta.

Les costums, la cultura, la història i la vinculació de la capital xinesa amb l’esport i l’olimpisme impressionaran a petits i grans. És la primera ciutat del món que és seu d’uns Jocs Olímpics i Paralímpics d’estiu i també d’hivern! Els Jocs de Beijing 2022 són els tercers que acull el continent asiàtic, després dels de Pyeongchang (Corea del Sud) i Tòquio (Japó).

El taller té tres parts i s’adreça a famílies amb infants de 6 a 12 anys d’edat. S’inicia amb una descoberta de la Xina a través d’un recorregut participatiu per l’exposició Beijing 2022. junts per un futur compartit, de la mà d’un guia especialitzat. Continua amb un divertit joc de pistes sobre els esports d’hivern i culmina amb una divertida activitat final: confeccionar una llanterna xinesa per emportar i penjar a casa. Observar, escoltar, tocar, pintar, construir… Una experiència molt completa!

Beijing és l'única ciutat del món que és seu d'uns Jocs d'estiu i uns d'hivern / Museu Olímpic de Barcelona
Beijing és l’única ciutat del món que és seu d’uns Jocs d’estiu i uns d’hivern / Museu Olímpic de Barcelona

La proposta es realitza en català i en grups de fins a 20 persones com a màxim, entre adults i menors. Té un preu de 4,5 euros per persona i dura al voltant d’una hora.

El calendari previst per aquest taller inclou set diumenges i un festiu entre setmana: diumenge 3 d’abril, dijous 14 d’abril (Dijous Sant), diumenge 17 d’abril, diumenge 8 de maig, diumenge 22 de maig, diumenge 5 de juny, diumenge 19 de juny i diumenge 3 de juliol. Indispensable reserva prèvia.

Compra la teva entrada!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa