Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 11 i 12 de juny

Barcelona bull d’oci i cultura els caps de setmana de juny. Multitud de plans omplen l’agenda de la ciutat i atrauen centenars de veïns i visitants. Hi ha propostes per tothom: singles, famílies, grups d’amics… Pels que busquen alta cultura i els que són més d’evasió fàcil. Amb entrada gratuïta o de pagament. Tot tipus d’activitats per a tot tipus de públics.

Aquests 6 plans recomanats pel TOT Barcelona permeten omplir de dalt a baix el dissabte i el diumenge.

Dissabte 11 de juny al matí

El MACBA ofereix la primera mostra retrospectiva de l’artista Teresa Lanceta (Barcelona, 1951). Titulada Teresa Lanceta. Teixir com a codi obert, aplega més de 200 obres de l’autora, des dels anys 70 fins avui: tapissos, teles, pintures, dibuixos, escrits i vídeos, a més de diverses col·laboracions i coautories. És la selecció més àmplia d’obres seves que s’ha fet fins avui.

Dissabte 11 de juny a la tarda

El Mercat de Sant Antoni és l’escenari d’enguany d’Arts Libris, la Fira Internacional del Llibre d’Artista, el Fotollibre i l’Autoedició. La iniciativa va néixer el 2009 com una mostra editorial especialitzada i ja celebra tres edicions anuals, una a Barcelona, una a Madrid i una a Lisboa. A més de poder-hi veure publicacions sorprenents, el programa inclou debats, exposicions i performances.

Dissabte 11 de juny a la nit

La nau veïnal de Can Batlló celebra 11 anys d’aquell ja llunyà 11 de juny en què veïns de Sants i la Bordeta van conquerir l’antiga fàbrica de Muñoz Ramonet. La commemoració inclou jocs d’aigua i infantils, una instal·lació sonora, una panera, escalabirres i una gran nit de concerts de 20h a 03h amb el rap melòdic de Beatneeks, la cúmbia de Los Piscoleros, la música petarda de las Pantojo i el punxadiscos Vili’s.

Diumenge 12 de juny al matí

La Clariana de les Glòries cada cop guanya més adeptes, amb l’arribada del bon temps. El seu servei de gandules funciona cada dia i, a més, diversos dies de la setmana hi ha activitats regulars. Els diumenges són per la canalla i per exemple aquest dia 12 hi haurà un taller familiar d’introducció a la jardineria i un racó de contes a partir de les 11h.

Diumenge 12 de juny a la tarda

És temporada alta a les terrasses de Barcelona i, en especial, a aquelles més amagades: oasis situats en patis o jardins en comptes de visibles al carrer. Són llocs ideals per seure a fer una copa o per berenar amb tranquil·litat a l’aire lliure. Per exemple el pati interior del restaurant La Bona Sort al Born, una taula discreta a la cocteleria Torre Rosa del Congrés o la terrassa coberta per tendals al Fragments Cafè de les Corts.

Diumenge 12 de juny a la nit

Encara no has pujat al nou mirador 360º de les Glòries? Vistes de tota la ciutat i part de l’àrea metropolitana, des de 125 metres d’altura a la Torre Glòries de Jean Nouvel. I amb una instal·lació artística a la que poden enfilar-se els més valents. L’entrada costa 15 euros, en el cas dels adults, i la visita es complementa amb una exposició a la planta -1 que a través de la ciència i l’art il·lustra sobre la ciutat com un cos viu en constant transformació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa