Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un home presumeix de fugir d’un taxi per no pagar 47 euros
  • CA

Nou episodi polèmic de l’home que presumeix d’agafar taxis sense pagar i robar en comerços a Barcelona. En un breu vídeo compartit recentment pel mateix autor a través de les xarxes socials es pot veure com l’individu fa un trajecte de 47 euros per la capital catalana i, un cop ja ha arribat al seu destí, abandona el vehicle corrent per no pagar.

En l’àudio que acompanya les imatges es pot sentir com l’home assegura qie no té cap intenció de pagar el trajecte mentre enfoca el taxímetre, que marca poc més de 46 euros. Un cop amb el taxi ja aturat, l’individu li pregunta al conductor quan ha costat el recorregut i, quan aquest respon, obre la porta i fuig. Mentre està fugint corrents del taxi, l’home també es dirigeix als seus seguidors amb la següent frase: “El carabraga no defrauda mai. El rei del simpa”.

En el següent enllaç podeu trobar el vídeo del moment que ha compartit l’autor a través del seu perfil a les seves xarxes socials.

Delictes reincidents

Aquest no és el primer episodi polèmic del mateix estil que protagonitza aquest home. De fet, una part del sector del taxi ha aixecat la veu per denunciar els delictes que estaria cometent aquest individu, que enregistra en vídeo els robatoris i els comparteix a través del seu perfil a la plataforma Instagram mofant-se de la seva aparent impunitat.

En un dels vídeos compartits aquest mateix mes de novembre es pot veure com l’home agafa un taxi a l’estació de Sants de la capital catalana i, després d’un trajecte de més de 16 euros, abandona el vehicle corrent per no pagar. En altres vídeos també compartits per l’autor a través de les xarxes es pot veure com l’home s’emporta una mandarina i un plàtan d’un comerç sense pagar. “Adeu, amic, me les emporto”, li diu al dependent amb un to burleta. Quan el responsable de l’establiment li diu que les ha de pagar, ell respon que se les emporta gratis perquè ell és el “cara braga”.

“Quedem-nos amb la seva cara perquè aquest home és reincident”, alerten des del col·lectiu de taxistes Élite Taxi, que reclamen prendre mesures per evitar que segueixi actuant d’aquesta manera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa