Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Dispositiu dels Bombers per apagar un incendi enmig de Sant Andreu
  • CA

Els Bombers de Barcelona s’han desplegat per apagar aquest dilluns un incendi en el terrat d’un edifici del passeig de Fabra i Puig, 3, al barri de Sant Andreu. Fins a cinc dotacions dels Bombers s’han desplaçat al recinte afectat, alguns fins i tot travessant el carrer Gran de Sant Andreu contra direcció, moment en què els agents, equipats amb bombones, han entrat dins de l’edifici en flames per accedir al terrat. Quinze minuts més tard, els agents han apagat la columna de fum negre, que era visible des de diferents punts de la ciutat. Amb la situació controlada, i encara amb l’expectació al carrer, els apagafocs han desplegat una grua per accedir al terrat. Encara que l’olor intensa a fum ha continuat en aquest tram del passeig de Fabra i Puig, el foc ja s’ha apagat.

Malgrat que encara és aviat per assegurar del tot quin ha estat el detonant d’aquest incendi, testimonis dels fets asseguren al TOT Barcelona que han vist cremar-se una barbacoa que hi ha en un dels terrats, així com més mobiliari que hi havia a la zona afectada. Cap a dos quarts de nou del vespre, tot i que el nucli important de l’incendi ja estava apagat, encara es podien veure petites flames de foc a la paret i en alguns equipaments de la terrassa.

El dispositiu, en imatges

L'estat del terrat un cop sufocat l'incendi | TOT Barcelona
L’estat del terrat un cop sufocat l’incendi | TOT Barcelona
Desenes de persones s’agrupen per veure els treballs dels Bombers de Barcelona | TOT Barcelona

El treball del cos de bombers per apagar el foc han despertat l’interès de la gent, que s’ha aturat a mirar el dispositiu mentre un parell de patrulles de la Guàrdia Urbana custodiaven la zona. Tot plegat ha omplert el carrer de curiosos que observaven la situació des de la distància, arribant a col·lapsar el pas d’altres persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa