Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Crida per identificar un lladre gravat en una cafeteria de Barcelona
  • CA

Aquest divendres, cap a les 18.45h de la tarda, es va produir un robatori que ha acabat gravat i convertit en una crida a les xarxes socials per intentar identificar el lladre. Com es pot veure en el vídeo difós a les xarxes socials, un home es va acostant a una de les taules d’una cafeteria de Barcelona, es va momenet i espera el moment adient per ajupir-se i emportar-se una motxilla. Els fets. com ha pogut saber el TOT Barcelona de fonts de les víctimes del robatori, van passaar a la cafeteria Massa Mare, situada al carrer Guillem Tell, 12, a la cantonada del carrer Vallirana.

Un ordinador, una tablet i discs durs, el botí

Aquestes fonts expiquen que el contingut de la motxilla robada és un ordinador, un ipad, discs durs i llibretes i dibuixos. Donat el valor dels objectes sostrets, s’ha fet una crida a aportar pistes sobre la persona que apareix a les imatges, molt nítides.

En aquest cas, les víctimes no s’adonen del robatori fins després. Però a Barcelona es produeixen molts robatoris amb violència cada dia. En concret, 25 al dia, el 90% dels quals es produeixen al carrer. Sigui com sigui, és important no deixar mai les vostres pertinences desateses, ja que un segon és suficient, com es pot veure en el vídeo, perquè algú s’emporti la teva bossa. Els objectes més sostrets en els robatoris amb violència d’aquest 2021 han estat els mòbils (46%), les bosses de mà (21%) i els rellotges (7%).

El fet és que no heu d’abaixar la guàrdia mai, per molt que us sentiu segurs en una cafeteria o que penseu que la vostra bossa està en un bon lloc. Mai no perdeu de vista els vostres objectes- una bona estratègia és tenir la motxilla ben agafada entre les cames-, no deixeu el mòbil sobre la taula -se’l poden endur d’una revolada- i estigueu atents a sorolls o moviments al vostre voltant. Aquests són alguns dels consells que donen des de la policia per evitar robatoris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa