Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Una agressió masclista desencadena una baralla en una discoteca

Una baralla a les portes d’una discoteca de Barcelona ha acabat amb un detingut per un delicte de violència de gènere i un altre de lesions. Els fets van tenir lloc al voltant de les dues de la matinada d’aquest dimecres a la sala musical Draco, ubicada al carrer d’Alegre de Dalt del barri de la Vila de Gràcia, quan un home va etzibar un cop de puny a la seva parella a l’interior de l’establiment.

L’agressió a la dona va desencadenar la reacció dels responsables de l’establiment, que van procedir a fer fora l’home del local. Va ser en aquest moment quan l’individu es va encarar amb un dels treballadors de la sala musical, començant una sorollosa baralla a les portes de l’establiment que alguns veïns van enregistrar i difondre a través de les xarxes socials.

En aquestes imatges es pot apreciar l’enfrontament entre empleats de l’establiment i clients. Entre empentes i crits, diverses persones surten de dins de la sala i es barallen enmig del carrer. En un moment donat un home cau sobre unes motos estacionades a la calçada, provocant que s’activin les alarmes dels vehicles.

Un establiment amb un llarg historial de molèsties veïnals a Gràcia

Cal recordar que el local on ara s’erigeix la sala musical Draco del barri de Gràcia és l’antiga sala Canela, un establiment que va generar moltes molèsties entre els veïns de la zona. El nou negoci va obrir portes el passat mes de febrer en aquest local que històricament ha generat molts problemes als veïns d’aquesta part del barri, ja que durant molts anys va albergar la discoteca KGB. De fet, el vídeo d’aquesta sorollosa baralla ocorreguda aquest dimecres de matinada l’ha compartit a través de les xarxes socials la plataforma d’afectats que agrupa els veïns d’aquest carrer d’Alegre de Dalt de la Vila de Gràcia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa