Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La sorprenent troballa de la Guàrdia Urbana després d’un control de drogues
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va fer el passat dijous una troballa sorprenent després de practicar-li un control de drogues a un conductor que havia comès una infracció. Els fets van tenir lloc al districte de Sarrià-Sant Gervasi i l’implicat va acabar detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Segons la informació facilitada pel cos policial barceloní a través d’una publicació a les xarxes socials, un grup d’agents de la comissaria del districte Sarrià-Sant Gervasi va aturar el passat dijous un conductor en aquesta zona de la ciutat després que aquest realitzés una infracció. Els efectius van procedir a realitzar-li el pertinent control de drogues, on l’home va acabar donant positiu pel consum de cànnabis.

Els agents van decidir aleshores escorcollar el vehicle de l’implicat i amagat en una part de l’estructura del cotxe van trobar una quantitat de més d’un centenar de grams de cocaïna. Un cop descoberta la droga, els efectius de la Guàrdia Urbana van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Detingut l’home que va retenir i agredir sexualment un dona en un pis

Per altra banda, els Mossos d’Esquadra han detingut aquest setmana l’home que hauria agredit sexualment una dona que tenia retinguda en un pis del barri de Porta, al districte de Nou Barris de Barcelona. Els fets haurien tingut lloc el passat dissabte a la nit, quan la dona va ser rescatada de l’habitatge per agents de la Guàrdia Urbana.

Segons informa la policia catalana a través d’una publicació a les xarxes socials, el presumpte autor dels fets va presentar-se aquest dijous a la tarda a dependències policials per entregar-se i va ser finalment detingut per un delicte de detenció il·legal i un altre d’agressió sexual. Els Mossos d’Esquadra informen, però, que la investigació continua oberta i no es descarten més detencions al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa