Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rescaten una dona retinguda i agredida sexualment en un pis de Barcelona
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va aconseguir alliberar aquest dissabte una dona que estava sent retinguda en un pis al barri de Porta del districte de nou Barris. Per ara no consten detinguts al respecte, però el cos policial barceloní ha obert una investigació contra el presumpte segrestador per un delicte de detenció il·legal i un altre d’agressió sexual.

Segons la informació facilitada per la policia a través d’una publicació a les xarxes socials, els fets van tenir lloc dissabte a la nit al carrer de Manuel Sanchis i Guarner del barri de Porta, al districte barceloní de Nou Barris. Quan els agents van arribar al pis, la noia els va manifestar des del balcó que no podia obrir la porta de l’habitatge perquè estava tancada amb clau.

Després d’aconseguir entrar al pis gràcies a la col·laboració d’un veí, els agents van comprovar l’estat de la dona, que va ser ràpidament traslladada per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a un hospital. Segons informa Betevé, la víctima s’havia citat amb el seu presumpte agressor a través d’una aplicació mòbil i un cop al pis ha estat intimidada amb una arma blanca i l’havien intentat agredir sexualment.

La Guàrdia Urbana ha obert diligències contra el presumpte autor dels fets per un delicte de detenció il·legal i un altre d’agressió sexual.

Un cap de setmana d’incidents

Aquest cap de setmana ha estat marcat per diversos incidents greus que han passat a Barcelona. A la desaparició d’una persona que hauria caigut d’un creuar quan entrava al Port, cal sumar-li la mort d’un jove al costat de la discoteca Brisa del Paral·lel. Tal com ha pogut saber aquest diari, els Mossos segueixen buscant la persona que hauria provocat l’agressió mortal.

A l’escena del crim, encara es podien observar aquest diumenge restes que han quedat de la baralla. Entre elles, taques de sang i petits trossos de vidre que encara no s’havien pogut netejar. Els Servei d’Emergències Mèdiques va rebre l’alerta a primera hora del matí, però quan van arribar el noi ja estava sense vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa